29/03/2024

Στοίχημα: Το WWE θέλει να βάλει ποντάρισμα σε σκηνοθετημένους αγώνες

Το WWE αλλάζει τα δεδομένα στο στοιχηματισμό.

Μπορεί να μην αφορά άμεσα τα μαχητικά αθλήματα, αλλά επειδή το WWE εκεί υπάγεται η συγκεκριμένη είδηση δεν γίνεται να μην γραφτεί ή να περάσει στα ψηλά.

Οι άνθρωποι που τρέχουν αυτόν τον εξαιρετικά πετυχημένο οργανισμό που κοστίζει δισεκατομμύρια σκέφτονται να φέρουν μια τεράστια αλλαγή, κάτι που θα συζητηθεί εάν πετύχει.

Στοιχηματισμό! Ναι, σωστά διαβάζετε. Στοίχημα σε σκηνοθετημένους αγώνες. Διότι σκηνοθετημένοι αφού προτού γίνουν γράφονται σε σενάριο. Όλα τα παραπάνω μετέδωσε το CNBC.

To WWE κάνει ήδη επαφές με κάποιες πολιτείες και τις αρμόδιες Αρχές στοιχηματισμού. Επίσης, μιλάει με εταιρίες που θα διασφαλίσουν το κρυφό των σεναρίων για να μην υπάρχουν σκιές στα πονταρίσματα.

Ο οργανισμός θέλει να φτιάξει κάτι στα πρότυπα των Βραβείων Όσκαρ που κάποιοι ξέρουν τα αποτελέσματα αλλά δεν διαρρέουν. Παράλληλα, το ποντάρισμα αναμένεται πολλών επιπέδων.

Τι σημαίνει αυτό; Πως ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να ποντάρει εκτός από τη νίκη/ήττα και στην τροπή του σεναρίου, δηλαδή στο «θάνατο» κάποιου εκ των πρωταγωνιστών κτλ.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα αυτό αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον…