28/03/2024

Στοίχημα, μαφία και… μποξ!

Έπειτα από τις συνταρακτικές δηλώσεις του Tim Bradley σχετικά με τα όσα έζησε αμέσως μετά τη νίκη του επί του Manny Pacquiao, δηλαδή τις απειλές για τη ζωή του και για το ότι κάποιοι σχεδίαζαν να του… κόψουν το μποξ το fightsports.gr έψαξε και βρήκε έρευνες από το εξωτερικό σύμφωνα με τις οποίες τέτοια φαινόμενα έχουν γίνει… θεσμός στον αθλητισμό.

Μόλις χθες δημοσιεύσαμε τις σοκαρίστηκες δηλώσεις ενός manager ο οποίος πέρασε άσχημες στιγμές απέναντι στην Yakuza και το Pride FC. To Pride μάλιστα καθώς γινόταν έρμαιο στα… χέρια της ιαπωνικής μαφίας σιγά-σιγά διαλύθηκε και πλέον δεν υπάρχει!

Κάτι ανάλογο λοιπόν φαίνεται να συμβαίνει και στην πυγμαχία με την μαφία να ελέγχει το… παιχνίδι. Πώς άλλωστε να μην το ελέγχει από τη στιγμή που το στοίχημα κυριαρχεί και αποφέρει τεράστια ποσά! Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα είχε ξεσπάσει μεγάλος ντόρος γύρω από την 4η μάχη των Marquez-Pacquiao και τα… κόντρα στοιχήματα προς τον Φιλιππινέζο.

Φήμες, για το συγκεκριμένο παιχνίδι λένε ότι τα περισσότερα χρήματα παίχτηκαν πάνω στον Μεξικανό, αλλά από ελάχιστους ανθρώπους, ενώ η μάζα πόνταρε στη νίκη του Manny η οποία δεν ήρθε ποτέ!

Όσον αφορά τον Tim Bradley πιθανόν ο συγκεκριμένος πυγμάχος να υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο και να κέρδισε τις εντυπώσεις από τους κριτές σε μία νίκη που μέχρι σήμερα θεωρείται από τους «ειδικούς»… περίεργη.