25/04/2024

Στην οκτάδα η Κουτσογεωργοπούλου, πήρε την πρόκριση στα European Olympic Games

Μπορεί να μην κατάφερε να περάσει το εμπόδιο της  Gabriela Dimitrova όμως η Κατερίνα Κουτσογεωργοπούλου πέτυχε τον πρωταρχικό της στόχο στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, με την είσοδο της στην οκτάδα, που της δίνει την πρόκριση στα European Olympic Games της Λευκορωσίας. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής της Νίκος Δροσόπουλος στην προσωπική του σελίδα. 


«‘Εχασε η Κατερίνα μας στις λεπτομέρειες σε ένα τρομερό αγώνα πολύ υψηλού επιπέδου. Η Κατερίνα φαινόταν να έχει την πρωτοβουλία σε ένα πολύ πιεστικό tempo, κάτι προφανώς που δεν έφτασε για να κερδίσει την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας μέσα στην ίδια της την χώρα.

Ο βασικός μας στόχος επετεύχθη με την είσοδο μας στην Οκτάδα, και την πολυπόθητη πρόκριση στα European Olympic Games που θα γίνουν στο Μίνσκ της Λευκορωσίας το 2019.

Δεδομένου ότι η Βουλγάρα Gabriela Dimitrova θα κατακτήσει την πρώτη ή τη δεύτερη θέση, αυτομάτως η Κατερίνα κατατάσσεται στη 5η θέση του Aiba ranking, βαθμολογία που την τοποθετεί στο γκρουπ των ισχυρών της Ευρώπης.

Έτσι γινόμαστε συνεχώς πιο δυνατοί με στόχο πάντα να πρωταγωνιστούμε στις μεγάλες διοργανώσεις, σηκώνοντας την Ελληνική σημαία ψηλά.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους μας στήριξαν με τα μηνύματά τους τόσες ημέρες αλλά και τους στενούς συνεργάτες της ομάδας μας, χωρίς τους οποίους η παρουσία μας στο εξωτερικό θα ήταν ανέφικτη για τεχνικούς, πρακτικούς, αλλά και οικονομικούς λόγους. 

HELLAS BOXING
GREAT LIVING Άννα&Γιώργος Γκρέκη
 Γιωργος Γκρεκης Ηλιας Σεβεν
SEVENHELLAS Vagelis Georgilas
RSTS & LIPOLYSIS Konstantinos Kavalaris
INSURANCES X-TREME STORES
DROSIA BOXING CLUB».