25/04/2024

Στην Αμερική για αγώνα η Σεμερτζόγλου!

Σπουδαία νέα για την Μαρία Σεμερτζόγλου και την επαγγελματική της καριέρα που… μετακομίζει στην Αμερική. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠ: «Για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα της η Μαρία Σεμερτζόγλου περνά τον Ατλαντικό στις 10 Μαρτίου για να παίξει έναν πολύ σημαντικό επαγγελματικό αγώνα μποξ στην Καλιφόρνια.

Θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο promotion της Καλιφόρνια, το TOP RANK του Μπομπ Άρουμ. Στο κορυφαίο TOP RANK έχουν αγωνιστεί ιστορικά ονόματα όλων των εποχών όπως ROBERTO DURAN, MARVIN HAGLER, SUGAR RAY LEONARD, OSCAR DE LA HOYA, και πολλοί άλλοι ακόμα κορυφαίοι επαγγελματίες πυγμάχοι.

Αυτή τη στιγμή έχουν υπογράψει κι έχουν προγραμματίσει αγώνες στο καλαντάρι του κορυφαίου TOP RANK αθλητές όπως ο VASIL LOMANCHENKO, MANY PACQUIAO, TERENCE CRAWFORD κ.α. Η Μαρία Σεμερτζόγλου θα αγωνιστεί με το αστέρι της Αμερικής στην κατηγορία τους Micaela Mayer η οποία έχει στο πλούσιο βιογραφικό της επιτυχίες σε ευρωπαϊκά, παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιάδα.

Η Μαρία δηλώνει. «Είμαι ενθουσιασμένη που από τη μικρή Ελλάδα θα βρεθώ στα μεγαλύτερα σαλόνια της Αμερικής κ της παγκόσμιας επαγγελματικής πυγμαχίας παίζοντας με μια από τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου.Πολλοί λένε στην Ελλάδα δεν έχουμε επαγγελματική πυγμαχία κ όμως με βάση μου την Ελλάδα κ τον ΣΕΠ και τους αγώνες μου στο εξωτερικό έχουν ανοιχτεί μεγάλες πόρτες κ δεν είμαι 20 χρονών.

Προετοιμάζομαι όπως οι επαγγελματίες, αγωνίζομαι όπως οι επαγγελματίες και αμείβομαι όπως οι επαγγελματίες! «Η Μαρία προετοιμάζεται αγωνιστικά με το προπονητή της Κώστα Εξακουστό και τον προπονητή της μυικής ενδυνάμωσης Σωτήρη Λώλη. Στην Αμερική εκτός από την ομάδα της θα έχει την βοήθεια στην γωνία της του Έλληνα προπονητή που ζει στην Καλιφόρνια Πήτερ Καραμπάτσου.»

Photo Credits: Studio Karteris