19/04/2024

Στεφανόπουλος: Ο δρόμος των πυγμάχων για την Αμερική περνάει απ’την Ελλάδα

Τα συγχαρητήρια του απένειμε μέσω ανακοίνωσης ο Γιώργος Στεφανόπουλος στον Nikoloz Sekhniashvili που έκλεισε πρόσφατα συμβόλαιο με την Top Rank. Αναλυτικά:


«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε ότι κι άλλος ένας πυγμάχος του ΣΕΠ, ο Nikoloz Sekhniashvili  μετά τη Λιναρδάτου, απογειώνει την καριέρα του υπογράφοντας συμβόλαιο σε ένα από τα μεγαλύτερα promotion της Αμερικής τo Top Rank.

Χαίρομαι γιατί επιβεβαιώνεται με τον καλύτερο τρόπο αυτό που έχω πει επανειλημμένα στους Έλληνες πυγμάχους ότι ο δρόμος για την Αμερική περνά μέσα από την Ευρώπη και στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσα από την Ελλάδα.

Είδαμε έμπρακτα και στην περίπτωση της Λιναρδάτου και στην περίπτωση του Sekhniashvili ότι είναι πολύ πιο εύκολο και εφικτό να βρεθεί στις κορυφές της Αμερικής ένας ικανός πυγμάχος που διακρίνεται πρώτα στην Ευρώπη και σε μια μικρή αλλά ανερχόμενη πυγμαχική χώρα όπως η Ελλάδα.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στο Γρηγόρη Μάλλιο που ξέρω ότι έχει δουλέψει πολύ για αυτή την επιτυχία του Sekhniashvili κι εύχομαι γρήγορα να καμαρώσουμε κι άλλους αθλητές του ΣΕΠ  στην ίδια θέση».