19/04/2024

Στέλιος Φώτης: «Ο Ιωαννίδης μας έμαθε μποξ και θα του δείξω πόσο καλά έμαθα το μάθημά μου»

Ο δυναμικός πυγμάχος Στέλιος Φώτης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και μάλιστα σε αγώνα… φωτιά απέναντι στον Σπύρο Ιωαννίδη που προσπαθεί πλέον να συνεχίσει τη σπουδαία ερασιτεχνική του καριέρα και σε επαγγελματικό επίπεδο. Το fightsports.gr επικοινώνησε με τον  Στέλιο Φώτη ο οποίος μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια προς το πρόσωπο του επικείμενου αντιπάλου του, ενώ παράλληλα παρότρυνε όλους τους φανς του αθλήματος να έρθουν στη Χαλκίδα και να παρακολουθήσουν το «Gladiators 8» που περιέχει μία σπουδαία κάρτα αγώνων.

Ρωτήσαμε τον Στέλιο Φώτη, λοιπόν, εάν το γεγονός ότι το στυλ του Ιωαννίδη έγινε μύθος στην ερασιτεχνική πυγμαχία αποτελεί γι’αυτόν ένα έξτρα κίνητρο ενόψει της μάχης τους στη διοργάνωση του Τάσου Τσάλα:

«Άνθρωποι σαν το Ιωαννίδη μας έδωσαν μαθήματα μποξ σε μας τους νεώτερους. Θα του δείξω πόσο καλά έμαθα το μάθημά μου».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο fightsports.gr ο Σπύρος Ιωαννίδης έδειξε υπερβολικά σίγουρος για τον αγώνα του με τον Στέλιο Φώτη, θέτοντας μάλιστα και τους επόμενους στόχους του. Το σχόλιο του Στέλιου Φώτη στα δείγματα σιγουριάς του Ιωαννίδη ήταν:

«Όταν παίζεις με αθλητές όπως ο Σπύρος πάντα βγαίνεις κερδισμένος. Έχω βάλει γάντια με τους καλύτερους στην Ελλάδα δεν ένιωσα να απειλούμαι τόσο πολύ οπότε υποθέτω πως όσο πιο καλός είναι ο αντίπαλος τόσο πιο καλά παίζω! Δεν θα του το κάνω εύκολο».

Στο ερώτημα γιατί να έρθει ο κόσμος και να παρακολουθήσει τον αγώνα Ιωαννίδη – Φώτη ο δεύτερος ήταν ξεκάθαρος:

«Αξίζει να έρθετε και να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι πυγμαχίας… φωτιά»

Σχετικά με την προετοιμασία του ο Στέλιος Φώτης είπε ότι έχει πιάσει… κόκκινο και θα προπονείται μέχρι και την τελευταία μέρα:

«Θα συνεχίσω να προετοιμάζομαι μέχρι και την τελευταία μέρα»

Τέλος, ο Φώτης εκτός από καλός πυγμάχος είναι και φαν όλων των μαχητικών αθλημάτων, οπότε ήταν μια καλή ευκαιρία να τον ρωτήσουμε για την άποψή του σχετικά με το GLADIATORS 8:

«Οι αγώνες είναι ένας και ένας. Δυνατές αναμετρήσεις που πιστεύω σαν μάχες θα χτίσουν την καλύτερη διοργάνωση έως και σήμερα και μπράβο στον κύριο Τσάλα!»