20/04/2024

Σοβαρό πρόβλημα τα γόνατα ο Juan Manuel Marquez αλλά το παλεύει για Cotto!

«Πολύ νωρίς για να διαπραγματευτούμε τον επόμενο αγώνα του Miguel Cotto» ήταν τα λόγια των συμβούλων του πυγμάχου από το Πουέρτο Ρίκο σε σχετική ερώτηση που έγινε γύρω από τα σενάρια μίας πιθανής μάχης του προαναφερθέντα με τον θρυλικό Μεξικανό μαχητή Juan Manuel Marquez.

Ο δεύτερος είναι θετικός από… ψυχικής άποψης να παίξει με τον Cotto, αλλά πολλοί θεωρούν de facto πως ο JMM έχει ουσιαστικά αποσυρθεί από την ενεργό δράση μια και το χρόνιο πρόβλημα με τα γόνατά του το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πιο έντονο και τον εμποδίζει να προπονηθεί πάνω στις υψηλές απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα.

Η πλευρά όμως του Juan Manuel και συγκεκριμένα ο ίδιος ο μποξέρ θέλουν τον συγκεκριμένο αγώνα πως και πως ενώ φήμες λένε πως και ο Cotto θέλει να κάνει το παιχνίδι εφόσον όμως δοθούν εγγυήσεις ότι ο Marquez θα βγάλει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του κι όποιος αναλάβει να στήσει το ματς να τον πληρώσει αυτά που έχει ορίσει ως κασέ.

Από την άλλη πάντως οι συμβουλάτορες του Cotto θεωρούν πολύ κοντινή την ήττα από τον Canelo τον περασμένο Νοέμβριο και θα ήθελαν παραπάνω χρόνο για να βρουν τον καλύτερο δυνατό αγώνα για τον πυγμάχο του.