26/04/2024

«Σκοράρει» στο κρεβάτι ο Amir Khan: 17 μέρες μετά την γέννηση του παιδιού του περνά καυτές βραδιές

Τα ξένα μίντια «στολίζουν» τον Amir Khan σε κάθε ευκαιρία αφού ο Βρετανός πυγμάχος μοιάζει ασυγκράτητος. Ο Khan έχει δύο παιδιά με την Faryal Makhdoom ωστόσο 17 μέρες μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού, πέρασε μία καυτή βραδιά με την νεαρή Sophia Hammani. 


Το στόρι έχει ως εξής: Ο Khan συνάντησε την αιθέρια ύπαρξη  ονόματι Sophia σε ένα κλαμπ. Εκείνη ενημερώθηκε από έναν φίλος της πως ένας γνωστός πυγμάχος είναι στο μαγαζί.

Nόμιζε πως ήταν ο Anthony Joshua καθώς τον γνώριζε και μάλλον τον είχε…βολιδοσκοπήσει. Τελικά ήταν ο Khan, ο διάσημος πυγμάχος που διασκέδαζε στο μαγαζί, αλλά την Sophia δεν φαίνεται να την σταματούσε τίποτα.

Γνώρισε τον πυγμάχο και έφυγαν με το πολυτελή αυτοκίνητο του για το ξενοδοχείο. Ο Khan δεν της ανέφερε πως ήταν παντρεμένος και αφού ολοκληρώθηκε η καυτή βραδιά εκείνη διεμήνυσε πως δεν έχει χρήματα να γυρίσει σπίτι.

Ο Amir της έδωσε 20 δολάρια κάτι που φαίνεται να την δυσαρέστησε. Όταν έφτασε σπίτι, ο Khan την κάλεσε για να διαπιστώσει πως έφτασε ασφαλής και της είπε πως ξεκινάει η περίοδος του Ραμαζάνι και δεν πρέπει να του στέλνει μηνύματα γιατί θέλει να αφοσιωθεί

Εκείνη μπήκε στο διαδίκτυο και διαπίστωσε πως είναι παντρεμένος. Επικοινώνησε με την γυναίκα του και αντάλλαξαν μηνύματα σε φιλικό κλίμα αφού φαίνεται πως η Faryal ήταν «μπαρουτοκαπνισμένη» στις αταξίες του Αmir. Αργότερα η «πέτρα του σκανδάλου» δεν άργησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός και τα αποκάλυψε όλα στα ΜΜΕ.

Ο Khan όπως αναφέρουν τα μέσα έχει απατήσει εννέα φορές την γυναίκα του ενώ πριν από λίγο καιρό την κατηγορούσε πως τον απιστεί με τον Anthony Joshua! Πάντως μέχρι σήμερα το ζευγάρι παραμένει μαζί.

Ramadan Kareem from the Khans 🌙

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Faryal Makhdoom Khan (@faryalmakhdoom) στις