18/04/2024

Σε νέα ταινία ο Michael Bisping με τον «πιο σκληρό άνθρωπο στην Βρετανία»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την μικρή συμμετοχή του Middleweight πρωταθλητή του UFC, Michael Bisping στην ταινία XXX, μια νέα κινηματογραφική παραγωγή δίνει στον Βρετανό νέα ευκαιρία να μας δείξει το υποκριτικό του ταλέντο και μάλιστα με λίγο πιο σημαντικό ρόλο.


H ταινία έχει τον τίτλο «My Name Is Lenny» και έχει να κάνει με την αληθινή ιστορία του πυγμάχου με γυμνά χέρια Lenny McLean πίσω στην δεκαετία του 70 και ο Bisping θα παίξει τον ρόλο του Roy “Pretty Boy” Shaw, του μεγάλου ανταγωνιστή του πρωταγωνιστή.

Η ιστορία του έχει πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.

Ο McLean θεωρούταν ο «σκληρότερος» άνδρας στην Βρετανία και όχι χωρίς λόγο. Η Wikipedia του αποδίδει τους εξής ρόλους: Πυγμάχος, μπράβος, εγκληματίας, φυλακισμένος, συγγραφέας, επιχειρηματίας, σωματοφύλακας, πορτιέρης, αρσιβαρίστας, τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός.

Ο ίδιος λέει ότι έχει συμμετάσχει σε 4.000 διαφορετικές μάχες με γυμνά χέρια για περισσότερα από 20 χρόνια ενώ συσχετίστηκε με πολλά γνωστά πρόσωπα του υποκόσμου, ανάμεσα τους και ο τρελός Charles Bronson, ο «πιο βίαιος άνθρωπος στην Βρετανία». Οι δύο τους μάλιστα ήταν να πυγμαχήσουν αλλά ο Bronson ήταν σχεδόν μόνιμα στην φυλακή και δεν μπόρεσαν να το κανονίσουν. Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του, αν το όνομα του ήταν μπλεγμένο σε κάποια… «δουλειά» αρκούσε για να κάνουν πίσω αντίπαλοι όπως ο IRA και η μαφία!

Η μεγαλύτερη του «αθλητική» κόντρα ήταν με τον Shaw με τον οποίο είχαν 3 τρομερές μάχες αλλά το ποιος κέρδισε τελικά το αφήνω για όσους θέλουν να δουν την ταινία.

Κάποιοι θα αναγνωρίσουν το πρόσωπο του πραγματικού Lenny Mclean από κάποιες γνωστές ταινίες όπως το «Δύο Καπνισμένες κάννες» ή στα αγγλικά «Lock, Stock and 2 smoking barrels» (ταινιάρα). Δυστυχώς πέθανε από την επάρατη νόσο λίγες εβδομάδες πριν κυκλοφορήσει η ταινία.