28/03/2024

ΣΕΠ: Και 2ο Sparring για την επαγγελματική κάρτα πυγμάχου

Το Σάββατο 25 Οκτώβρη τις 4μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ το δεύτερο σπάρινγκ. Το σπάρινγκ θα γίνει με καθαρά ερασιτεχνικούς όρους. Οι ενδιαφερόμενοι πυγμάχοι θα δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο e mail της επισημης ιστοσελίδας του ΣΕΠ (boxpbg@gmail.com) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 24/10 και ώρα 3μ.μ. Μετά δε θα γίνουν δεκτές άλλες συμμετοχές. Στη δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο, τα κιλά και ο αριθμός των αγώνων του κάθε πυγμάχου.ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ: Βορείου Ηπείρου 21- Περιστέρι.

Επίσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΠ, οι απαιτούμενες τακτικές εξετάσεις των επαγγελματιών πυγμάχων θα γίνονται στο ΛΑΙΚΟ το οποίο φαίνεται να έχει αναλάβει ολόκληρο ή μέρος του κόστους. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«To Δ.Σ. του ΣΕΠ ευχαριστεί θερμά το διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΛΑΪΚΟ» κ. Πατσιογιάννη αλλά και το Α΄εργαστήριο Ακτινολογίας ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ -Ιατρική Σχολή Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που σε μια δύσκολη κατάσταση για τη δημόσια υγεία, στηρίζουν έμπρακτα το ΣΕΠ, αναλαμβάνοντας την πραγματοποίηση ενός πακέτου ιατρικών εξετάσεων αρκετά υψηλού κόστους που θα πραγματοποιούν οι πυγμάχοι πριν την έκδοση της επαγγελματικής τους κάρτας αλλά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα.»