25/04/2024

Σενάρια για μεγάλη μάχη Mayweather-Spadafora! (VIDEO)

Πολλά έχουν ακουστεί για την επικείμενη επιστροφή του Paul Spadafora στα μεγάλα σαλόνια της πυγμαχίας. Πριν, μάλιστα, από περίπου πέντε μέρες ο Αμερικάνος έπαιξε έναν αγώνα στην Αυστραλία και κέρδισε στις εντυπώσεις.

Το γεγονός, λοιπόν, της ανόδου του Paul έχει ήδη βάλει τους Αμερικάνους ρεπόρτερ στο… παιχνίδι των σεναρίων και συγκεκριμένα σε μία επικείμενη αναμέτρηση των δύο αήττητων μέχρι στιγμής μποξέρ του πλανήτη. Ο λόγος για τον Spadafora και φυσικά τον Floyd Mayweather.

Η πλευρά του «The Pittsburgh Kid» που εκπροσωπείται από τον θρυλικό Roy Jones Jr. αναφέρει πως είναι θετική σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αν και μόνο αν ο Spadafora ανεβάσει κι άλλο το επίπεδό του.

Στην αντίπερα όχθη o «Money» δεν έχει εκφράσει την επιθυμία του προς τα έξω, γνωρίζοντας όμως τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Αμερικάνος είμαστε σε θέση να πούμε ότι αν γίνει το σωστό προμόσιον και το PPV πληρώσει καλά, τότε σίγουρα θα γίνει ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο αήττητων.

Θυμίζουμε ότι ο Spadafora στο ξεκίνημα του και στα σπάρινγκ με τον Mayweather πέρασε μερικά από τα πιο… άνετα προπονητικά του απογεύματα…