26/04/2024

Σεμινάριο Πυγμαχίας με τον Δημήτρη Μαυροδάκο

Σεμινάριο Πυγμαχίας με τον δάσκαλο Δημήτρη Μαυροδάκο θα παρακολουθήσουν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου από τις 14:00 έως τις 17:00 στον Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ Θεσσαλονίκης όσοι ενδιαφέρονται να προσθέσουν γνώση στις γνώσεις τους από έναν προπονητή με μακρά παρουσία στο χώρο και ανάδειξη πολλών πρωταθλητών. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΜΑ:


«Θυμίζουμε μόνο την Νικολέτα Καυγά η οποία έφτασε στην δεύτερη θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας αλλά και την δική μας Αναστασία Βαβύλα η οποία πέρα από το Kick Boxing, ήταν πρωταθλήτρια σε διεθνές τουρνουά του 2009 αλλά και πρωταθλήτρια Ελλάδος από το 2006 έως και το 2010.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους ασχολούνται με τα αθλήματα μάχης να γνωρίσουν την ιδιαίτερη τεχνοτροπία του μεγάλου αυτού δασκάλου η οποία είναι άγνωστη στο μεγαλύτερο μέρος της κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα, να ακούσουν από κοντά για τον τρόπο εκπαίδευσης και καθοδήγησης των αθλητών στο ρινγκ από τα πρώτα βήματα έως την κορυφή καθώς και να έρθουν σε επαφή με ένα σεμνό εργάτη, οδηγό, δάσκαλο».