23/04/2024

Σαββατοκύριακο με Glory και δύο ματσάρες στο μποξ

Άλλο ένα ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο έρχεται με σημαντικούς αγώνες σε kickboxing και πυγμαχία.


Το Σάββατο στο Παρίσι διεξάγεται το Glory 66 με το σπουδαίο παιχνίδι που ξεχωρίζει να είναι αυτό του Cendric Doumbe με τον Alim Nabiev. Ντέρμπι και στις γυναίκες μεταξύ Meksen και Olofsson.Να θυμίσουμε πως το main event Doumbe vs Nabiev είναι για τίτλο welterweight.

Την Κυριακή έχουμε την μάχη του Jermell Charlo με τον Jorge Cota. Το ματς έχει ξεκάθαρο φαβορί τον πρώτο αφού ο δεύτερος μπήκε από το παράθυρο μετά τον τραυματισμό του Tony Harrison, που είχε αναγκάσει στην πρώτη του ήττα τον Charlo πριν από λίγους μήνες. Η ρεβάνς δεν έγινε λόγω τραυματισμού του Harrison και έτσι ο Charlo θα παίξει με τον Cota.

To δεύτερο ματς που έχει ενδιαφέρον είναι του Guillermo Rigondeaux κόντρα στον Julio Ceja. O Kουβανός ψάχνει την εξιλέωση από την ήττα κόντρα στον Vasyl Lomachenko, έχει ήδη μία νίκη στην αρχή της χρονιάς με τον Giovanni Delgado και ψάχνει μία δεύτερη με τον Ceja.

Ο Ceja δεν είναι εύκολος αντίπαλος καθώς έχει βαριά χτυπήματα και θα απειλήσει τον Rigondeaux. Οι δύο πυγμαχικοί αγώνες θα γίνουν Κυριακή ξημερώματα ώρα Ελλάδος.