19/04/2024

Σήμερα τα ξημερώματα η μεγάλη μάχη!

Έχουν περάσει σχεδόν 12 χρόνια από τότε που ο αήττητος Floyd Mayweather έδωσε σε αντίπαλό του την ευκαιρία για ρεβάνς. Το 2002 ήταν ο Castillo που πυγμάχησε καταπληκτικά στον πρώτο αγώνα μεταξύ τους και πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι είχε κερδίσει στο πρώτο ματς και αδικήθηκε στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά στο δεύτερο αγώνα ο Mayweather απέδειξε περίτρανα ποιος είναι ο καλύτερος. Αυτή τη φορά ο πυγμάχος που παίρνει την ευκαιρία της ρεβάνς από τον 37χρονο «Money» είναι ο Marcos Maidana.

Μετά από πολλά χρόνια ο Αργεντινός έγινε ο μποξέρ που πίεσε όσο κανένας τον Mayweather που κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία να «ανοίξει» το φρύδι του πάλαι ποτέ «Pretty Boy». Όμως από τον πέμπτο γύρο και μετά στον αγώνα του Μαΐου ο «Chino»… έσκασε και ο Floyd Jr. με το… χειρουργικό μποξ που παίζει έκανε το 46-0 και σήμερα τα ξημερώματα (σ.σ. γύρω στις 7 το πρωί)  θα επιχειρήσει το 47-0 και όπως ανέφερε χθες στη ζύγιση αυτή τη φορά θα το κάνει με στυλ και δεν θα αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας του.

10364039_10150452795024963_6462143978483771712_n

Με φόρα από τον πρώτο αγώνα έρχεται και ο Maidana ο οποίος μέσω των «All Access» δήλωσε πιο δυνατός από ποτέ και πως είναι πανέτοιμος να σφυροκοπήσει τον Mayweather όχι για πέντε γύρους, αλλά και για τους 12. Χθες, λοιπόν αμφότεροι ζυγίστηκαν και θα μπορέσουμε να τους παρακολουθήσουμε πατώντας ΕΔΩ, τονίζουμε ξανά ότι το main event θα είναι γύρω στις 7 π.μ. ώρα Ελλάδος.

2

Να σημειώσουμε ότι στον πρώτο αγώνα ο Mayweather επικράτησε με ομόφωνη απόφαση κόντρα στον Maidana ο οποίος μετά από πολλά χρόνια έγινε ο πυγμάχος που κατάφερε να… τιμωρήσει τον Floyd. Πολλά ακούστηκαν μετά το παιχνίδι όσον αφορά τον νικητή και την ετοιμότητα του «Money» κι έτσι αυτός βρίσκεται σε τέτοια θέση που πρέπει να αποδείξει ότι ο «Chino» πήρε απλά και μόνο τη ρεβάνς επειδή ήταν μαχητικός και ανταγωνιστικός.