29/03/2024

Σήμερα γράφεται ιστορία…

Το Canelo vs. Golovkin μόλις σε μερικές ώρες θα γίνει πραγματικότητα με τους δύο κορυφαίους μποξέρ να μοιράζονται το ρινγκ της MGM Grand Arena. 


Οι δύο κορυφαίοι πυγμάχοι της εποχής μας ο Canelo Alvarez και ο Gennady Golovkin πέρασαν με επιτυχία τη διαδικασία της ζύγισης και τα ξημερώματα της Κυριακής, ώρα Ελλάδος, θα μοιραστούν το ρινγκ με φόντο όχι μόνο τους τίτλους της middleweight κατηγορίας, αλλά περισσότερο το θρόνο του καλύτερου πυγμάχου στον πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Ο κόσμος είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένος με το μεγάλο παιχνίδι και ειδικά το ελληνικό κοινό που μετά το Mayweather vs. McGregor θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ξανά τεράστιο ματς μέσω της COSMOTE TV (Κυριακή ξημερώματα 17/9 στις 06:00).

Υπενθυμίζουμε ότι ο GGG είναι αήττητος και κυρίαρχος της middleweight κατηγορίας. Από την άλλη ο Canelo μετά την ήττα του από τον Mayweather έχει… μεταμορφωθεί και έχει σαρώσει όποιον μποξέρ στάθηκε απέναντι του. Ο Μεξικανός πάντως εάν χάσει τα όρια γι’ αυτόν θα στερέψουν όσον αφορά την υστεροφημία του καθώς το ματς με τον «κεραυνό» από το Καζακστάν είναι πολύ σημαντικότερο σε σύγκριση με αυτό κόντρα στον Mayweather.

ΔΕΙΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΖΥΓΙΣΗ:

 

Official #CaneloGGG weights: @Canelo: 160 lbs. @GGGBoxing: 160 lbs. 📷@muls96

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HBO Boxing (@hboboxing) στις

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ: