29/03/2024

Σάργκις Πετροσιάν: Δώσαμε έναν αγώνα-διαφήμιση στο «ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ»

Αγωνιστική βραδιά σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στις 26/11 στο Κατσάνειο Γήπεδο στην πολύ καλή και με ενδιαφέροντες αγώνες διοργάνωση της ΕΟΜΑ, «ΠΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΙ». Αναλυτικά το δελτίο του Golden Gloves.


«Η μεγάλη οικογένεια του Golden Gloves, με δυναμικό παρόν δίπλα στον επικεφαλής προπονητή της σχολής, Sargis Petrosyan, έδωσε μια ιδιαίτερη εικόνα στο χώρο.

Κορυφαία η στιγμή που το αγωνιστικό τμήμα της σχολής, το γνωστό πλέον «Petrosyan Dynamic», συνόδευσε με εντυπωσιακή είσοδο τον προπονητή του μέχρι το ρινγκ για τον αγώνα του με τον αθλητή του Α.Σ. Καλλίμαχος, Λεωνίδα Σωπρανίδη.

Με δήλωσή του ο κ. Sargis Petrosyan δίνει τα εύσημα στον αντίπαλό του: «Αντιμετώπισα έναν αξιόμαχο, με σθένος και τεχνικά καταρτισμένο αθλητή με υψηλή αθλητική παιδεία. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε και από τις δύο σχολές και ο αγώνας που διεξήχθη ήταν διαφήμιση για το άθλημα.

Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΟΜΑ κ. Σαρριανίδη για την άψογη διοργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Θα είμαστε πάντα παρόντες και αρωγοί ως σύλλογος σε τέτοια όμορφα αθλητικά event της πόλης μας.

Είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, ιδιαίτερα σε επίπεδο διαχείρισης του χρόνου, να είμαι ταυτόχρονα αθλητής, προπονητής και επιχειρηματίας. Η προετοιμασία μου για τον αγώνα ήταν δύο εβδομάδες συνπροπόνησης με τους αθλητές του αγωνιστικού τμήματος της σχολής μου χωρίς προσωπικό πρόγραμμα.

Θα συνεχίσω να είμαι παρών σε αγώνες, γιατί θέλω να εμπνέω τους μαθητές μου και παράλληλα να παραμένω ετοιμοπόλεμος.

Δηλώνω για μια ακόμη φορά ότι θα ανταποκριθώ άμεσα σε πρόταση για μεγάλο αγώνα με αναγνωρισμένο και έμπειρο αθλητή. Παίζω με οποιονδήποτε θεωρεί τον εαυτό του κορυφαίο στην κατηγορία των -71kg. Ελπίζω οι δηλώσεις μου να τύχουν της προσοχής αυτών που πρέπει».