27/04/2024

Ρώσοι χούλιγκανς με γάντια έλυσαν τις διαφορές τους σε δάσος! (BINTEO)

Ενόψει του παγκοσμίου κυπέλλου του 2018 στην Ρωσία, αν μη τι άλλο τέτοιες εικόνες έχουν πανικοβάλει την διοργανώτρια αρχή. Οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Σπαρτάκ σε ένα σοκαριστικό βίντεο δέρνονται ανηλεώς, που έγινε στις 18 Μαρτίου. 


Στο βίντεο αυτό θα δείτε τις δύο πλευρές, να δίνουν ραντεβού στην ύπαιθρο για να λύσουν τα οπαδικά ζητήματα που τους απασχολούν και η διαφορά σε σχέση με άλλα παρόμοια βίντεο που έχουμε δει, είναι πως δεν σταματούν ακόμη κι αν ο αντίπαλος βρεθεί κάτω!

Κλωτσιές στον αέρα, χτυπήματα στο κεφάλι και άλλα σοκαριστικά, δείχνουν πως οι Ρώσοι μετά το Euro της Γαλλίας και τα προβλήματα που προκάλεσαν, ξεθάβουν τα…τσεκούρια του πολέμου και ως οικοδεσπότες.

Οι νεαροί φορούν γάντια, που δείχνει πως υπήρχε προκαθορισμένο ραντεβού.«Ο στόχος μας για το παγκόσμιο είναι οι Άγγλοι», τονίζουν οι χούλιγκανς που όπως λένε δεν χρειάζεται πλέον να ταξιδέψουν για να το διασκεδάσουν αλλά μπορούν να το κάνουν σε κάποιο δασάκι κοντά στο γήπεδο!»Το παγκόσμιο κύπελλο για κάποιους είναι φεστιβάλ ποδοσφαίρου. Για εμάς είναι φεστιβάλ βίας»!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

https://www.youtube.com/watch?v=AO4il_Ydd34