26/04/2024

Ριμάτς με Maidana ή… Pacman vs Mayweather;

Ο Marcos Maidana έφτασε κοντά στο να εκθρονίσει τον Floyd Mayweather Jr  όσο κανείς άλλος ενώ υπάρχουν και αρκετοί που θεωρούν ότι τα κατάφερε και του έκλεψαν την νίκη οι κριτές. Όπως ήταν αναμενόμενο ακόμη και ο «δεν παίζω ρεβάνς με κανέναν» Money δέχτηκε ότι αν την θέλει και ο Maidana η επανάληψη της μάχης είναι διαθέσιμη.

Είναι όμως αυτή η μάχη που θέλουμε να δούμε ή ήρθε η ώρα για το Superfight με τον Pacquiao; O Floyd φάνηκε αρκετά νωθρός στο ματς με τον Αργεντινό και πολλοί λένε ότι ίσως ήταν το πρώτο βήμα της κατηφόρας που αναπόφευκτα έρχεται αργά η γρήγορα για όλους τους αθλητές. Με δεδομένο ότι η ρεβάνς του Maidana αν είναι να γίνει θα γίνει αρκετούς μήνες από τώρα δεν θα ήταν καθόλου περίεργο να σπάει εκεί η «παρθενιά» του Mayweather και αν γίνει αυτό τότε μια μάχη με τον Pacman χάνει πολύ την αίγλη της! Αυτό το superfight έχει ήδη «πληγωθεί» από τις ήττες του Manny (παρότι έχει ανέβει ξανά) και δεν ξέρω πόσο θα άντεχε και ήττα από τον FLoyd.

To ίδιο συνέβη και στο UFC όπου για χρόνια περιμέναμε τα Superfights των Silva vs GSP και SIlva vs Jones και τελικά δεν ήρθαν ποτέ!

Αν είναι να γίνει το Money vs Pacman ίσως τώρα να είναι η μοναδική ευκαιρία να τους δούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Από την άλλη ο Maidana δικαιούται και την ρεβάνς του.

Τι πιστεύετε εσείς;

Α) Ρεβάνς με Maidana;

Β) Superfight με Pacquiao;

Γ) Μάχη με άλλο διεκδικητή όπως ο Khan ή ο Thurman;