19/04/2024

Ρεβάνς για Lomachenko – Salido;

Σε συζητήσεις για την μεγάλη ρεβάνς του κορυφαίου Vasyl Lomachenko με τον μοναδικό άνθρωπο που τον έχει κερδίσει στην επαγγελματική πυγμαχία, τον Oscar Salido βρίσκονται οι δύο ομάδες. 


Η μάχη είχε γίνει το 2014 για τον τίτλο της WBO και ήταν μόλις η 2η στην καριέρα του Ουκρανού. O Salido ζυγίστηκε υπέρβαρος και έχασε το δικαίωμα να πάρει την ζώνη όμως κέρδισε τον αγώνα με απόφαση πλειοψηφίας σε ένα εξαιρετικά αμφισβητούμενο αποτέλεσμα αφού ο διαιτητής του επέτρεψε να περάσει πολλά αντικανονικά χτυπήματα ενώ και σε θέμα ευστοχίας ο Lomachenko είχε πολύ καλύτερα στατιστικά.

Όμως τότε ο Ουκρανός δεν διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και έφταιγε αυτός που δεν ακολούθησε την τακτική του προπονητή του υποσχόμενος ότι θα μάθει και θα επιστρέψει δυνατότερος όπως και έκανε με εκπληκτικές εμφανίσεις και 7 σερί νίκες.

Ο Salido έχει μια ήττα και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 3 ματς του όμως παραμένει κορυφαίος διεκδικητής της WBO αν και…αναμένεται να έχει πολύ πιο δύσκολο έργο αυτή τη φορά.

Η πιο πιθανή ημερομηνία είναι στο τέλος Αυγούστου κάπου στις ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=3eGX7MqpzSQ