24/04/2024

Πως το σπάρινγκ του McGregor με τον Van Heerden αποκάλυψε την πυγμαχική αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Chris Van Heerden είναι πρώην πρωταθλητής IBO και IBF και ένας αξιόλογος πυγμάχος που βρέθηκε τον Ιούλιο σε σπάρινγκ απέναντι στον Conor McGregor. Στο σπάρινγκ που πιθανόν, να είδατε ίσως και όχι, αλλά έχετε την ευκαιρία να δείτε παρακάτω, ο Ιρλανδός έχει τις καλές και τις κακές στιγμές του.


Δείχνει την ίδια αυτοπεποίθηση που τον διακατέχει και όταν μπαίνει στο κλουβί, είναι άνετος στο παιχνίδι του, με το καλό αριστερό του χέρι που έχει ρίξει πολλούς στο UFC, αλλά και οι χτυπητές αδυναμίες με μεγαλύτερη, τις περιορισμένες επιλογές που τον κάνουν αρκετά προβλέψιμο στην πυγμαχία.

Φυσικά ο Van Heerden δεν έχει καμία σχέση με τον Floyd Mayweather για παράδειγμα, που θέλει ο McGregor να αντιμετωπίσει. Ο Money είναι ανώτερος και σίγουρα ένα σπάρινγκ όπως αυτό, δύσκολα θα ήταν στα μέτρα του. Πάντως ο Ιρλανδός τα πήγε αρκετά καλά, κάτι που παραδέχτηκε και ο αντίπαλος του που δήλωσε έκπληκτος από τις δυνατότητες του πρωταθλητή UFC.

O ίδιος πάντως ξεκαθάρισε πως δεν θα έχει τύχη με τον Mayweather αλλά ούτε και με άλλους αθλητές πρώτης γραμμής όπως ο Vargas, ο Khan, ο Broner, Βrook και ο  Garcia. Δείτε τα βίντεο.