26/04/2024

Πυγμαχικός… σεισμός στη Βρετανία με Haye – Bellew!

Ο «κακός» της ταινίας «Creed» θα εμπλακεί σ’ένα από τα πιο ηχηρά μποξερικά ματς που έγιναν ποτέ στην Αγγλία. Θα συγκρουστεί με τον David Haye στις 4 Μαρτίου. 

Η μάχη μεταξύ των Bellew και Haye είχε συζητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν και χθες αργά τη νύχτα επισημοποιήθηκε η μετουσίωση της σε πράξη.

Στις 4 Μαρτίου στην «O2» του Λονδίνου τα δύο top ονόματα θα μοιραστούν το ρινγκ σε μία heavyweight μάχη αφού ο Bellew τίμησε την υπόσχεσή του πως θα ανέβει κατηγορία για τον «Hayemaker».

Όταν ο μποξέρ από το Λίβερπουλ είχε υπερασπιστεί τον τίτλο του στην cruiserweight προκάλεσε τον Haye και ο δεύτερος είχε κάνει δεκτή την πρόκληση. Το ματς συμφωνήθηκε και το πρώτο μισό του 2017 για το μποξ αρχίζει και αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τον πρώην πρωταθλητή της WBA στα βαριά κιλά αυτή θα είναι η δυσκολότερη μάχη του έπειτα από την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά την παύση του 2012 και για σχεδόν τέσσερα χρόνια. Ο Haye έχει παίξει δύο ματς μέσα στο 2016, αλλά δεν ήταν και κάτι το σπουδαίο αφού πήγε τους αντιπάλους με ΚΟ στον πρώτο και στον δεύτερο γύρο.