27/04/2024

Πυγμαχική… επιδρομή στην Αθήνα για τους «Budo Fighters»

O Νάσος Γλυκής θα «κατεβάσει» δύο μαχητές από τη Θεσσαλονίκη και τους Budo Fighters για το Boxing Prive του Γιώργου Σαριδάκη. 

Η διοργάνωση που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσει δυνατά παιχνίδια ανάμεσα στα οποία θα αγωνιστούν και δύο παίκτες από το team της Θεσσαλονίκης.

Όπως διαβάζουμε σε σχετική ανακοίνωση Πεταρούδης και Απιδόπουλος είναι οι δύο εκλεκτοί: «Παιχνίδια… φωτιά για τους Budo Fighters του Νάσου Γλυκή στο Boxing Prive το βράδυ του Σαββάτου. Η ρεβάνς του Φίλιππου Πεταρούδη με τον Τζεμάλ Χουσεΐνεγλου, μετά το πολύ αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα της τελευταίας μεταξύ τους αναμέτρησης. Αναμένεται θέαμα υψηλού επιπέδου στους τέσσερις γύρους επαγγελματικής πυγμαχάς. Μας με ένταση, για γερά νεύρα. Επίσης, μία αναμέτρηση που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι και η μάχη του πολύ δυνατού και έμπειρου πυγμάχου Νεκτάριου Ουζούνη ενάντια στον πολύ ταλαντούχο και ανερχόμενο αθλητή της κατηγορίας Κώστα Απιδόπουλο. Το παιχνίδι αυτό διευθετήθηκε τελευταία στιγμής με τον Απιδόπουλο να αποτελεί αναπληρωτή του πρώτου αντιπάλου».