25/04/2024

Πυγμαχικές ματσάρες που έχουν ήδη κλείσει για το 2017 (BINTEO)

Το 2016 ήταν μία πολύ δυνατή πυγμαχική χρονιά αφού και τα ΚΟ ήταν πολλά και τα καλά παιχνίδια μεταξύ κορυφαίων μποξέρ υπήρξαν. Το 2017 τα πράγματα αναμένονται πολύ καλύτερα και το Fightsports σας παρουσιάζει τα «κλεισμένα» ματς για τη νέα σεζόν.


Τα ματς που πρόκειται να συμβούν το 2017 και έχουν ήδη συμφωνηθεί είναι πραγματικά πάρα πολύ δυνατά και δεν αποκλείεται στο δεύτερο μισό της νέας χρονιάς οι συναντήσεις να γιγαντωθούν ακόμη περισσότερο μ’ένα Canelo – Golovkin ας πούμε.

Πάμε όμως να δούμε τι θα δούμε το 2017:

1.Danny Garcia – Keith Thruman

Όταν λέμε ματσάρα το Garcia – Thruman είναι η επιτομή αυτού του χαρακτηρισμού. Πρόκειται για δύο εξαιρετικούς μποξέρ που είναι αήττητοι. H σύγκρουσή τους είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 4 Μαρτίου για τους welterweight τίτλους των WBC και WBA.

2.Gennady Golovkin – Daniel Jacobs

Ένας νοκάουτερ ενάντια σ’έναν άλλο νοκάουτερ με το σύνολο των τελειωμάτων τους να φτάνει το τρελό νούμερο: 62! Ο «GGG» έχει 33 ΚΟ σε 36 αγώνες και ο Jacobs σε 33 αγώνες 29. Το ματς αυτό θα γίνει στις 18 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη και πολλοί αναλυτές θεωρούν πως είναι το δυσκολότερο στην καριέρα και των δύο πρωταγωνιστών.

3.Anthony Joshua – Wladimir Klitschko

Ματς… ιστορία για τα βαριά κιλά αφού το ρινγκ στις 29 Απριλίου θα μοιραστούν δύο μποξέρ διαφορετικής γενιάς. Ο Joshua μόλις 27 ετών θέλει να γίνει ο «βασιλιάς» της κατηγορίας ενώ ο Wladimir θα επιχειρήσει να πάρει πίσω όσα έχασε από την ήττα του κόντρα στον Tyson Fury.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΣ: 

James DeGale vs Badou Jack (14 Ιανουαρίου)

David Haye vs Tony Bellew (4 Μαρτίου)

Carl Frampton vs Leo Santa Cruz II (28 Ιανουαρίου)

Η ρεβάνς του Carl Frampton vs Leo Santa Cruz είναι ένα πραγματικά φοβερό παιχνίδι που ο κόσμος το θέλει πως και πως μια και ο πρώτος αγώνας ήταν ο καλύτερος για το 2016. Στο πρώτο ο Frampton είχε κερδίσει με πλειοψηφική απόφαση: