25/04/2024

Πυγμαχία: Σάρωσε η Ελλάδα στο Πανευρωπαϊκό της Ιταλίας

Η Ελλάδα ζει μεγάλες στιγμές στην ερασιτεχνική πυγμαχία. Η χώρα μας άφησε το στίγμα της στην Ιταλία.

Μεγάλες στιγμές ζει η ελληνική ερασιτεχνική πυγμαχία έπειτα από τις επιτυχίες που σημείωσαν οι εκπρόσωποι μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας: «Ελληνικός Θρίαμβος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων στην Ιταλία.

Η Ελληνική Πυγμαχία ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ολόθερμα την Εθνική μας Ομάδα Παίδων και Κορασίδων που έκανε όλη την Ευρώπη να υποκλίνεται μπροστά της!

3 ΧΡΥΣΑ – 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ – 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και 4 πέμπτες θέσεις ανέβασαν την Ελλάδα στα ουράνια και έγραψαν στο Πανευρωπαϊκό ‘βιβλίο’ της Πυγμαχίας με Χρυσά, Ασημένια και Χάλκινα γράμματα.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελληνική Πυγμαχία – Συγκλονιστικές οι στιγμές της απονομής των Χρυσών μεταλλίων στην Άννα Μαρία Τριφύλλη, στον Βασίλη Τόπαλο και στον Εμμανουήλ Φωτιάδη με το άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου να χαράζει στις καρδιές όλης της Ελλάδας.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Χάρης Μαριόλης φορά στον λαιμό των Ελλήνων Πρωταθλητών και της Πρωταθλήτριάς μας τα Χρυσά Μετάλλια και το γήπεδο παίρνει φωτιά!

Σε έναν εκπληκτικό αγώνα που η Ελληνική Ψυχή της Ελληνίδας πρωταθλήτριάς μας Κουζιλού Παναγιώτας συγκλόνισε τους πάντες το αποτέλεσμα μπορεί να ήταν το Ασημένιο Μετάλλιο αλλά στην Παναγιώτα ομολογουμένως άξιζε το Χρυσό!

Η Γεωργοπούλου Μαρία και η Ντασιονάκη Μαριεύα χάρισαν στην χώρα μας 2 Χάλκινα Μετάλλια δείχνοντας πως στην Ελληνική Πυγμαχία τα γαλανόλευκα γάντια όταν ανεβαίνουν στο ρινγκ μονόδρομο έχουν μόνο τη νίκη.
Ο Μπορδιτσόπουλος Θωμάς, ο Σαρηγιαννίδης Κωνσταντίνος, η Γιαννακοπούλου Λαμπρινή και η Κάντζαρη Ιωάννα πήραν την 5η θέση ανεβάζοντας την χώρα μας ακόμη πιο ψηλά στην τελική κατάταξη!

Όλη η Ευρώπη παραμιλά για το επίπεδο της Ελληνικής Πυγμαχίας – Συγκινημένη όλη η Ελληνική Αποστολή, ενωμένοι, μία γροθιά, πανηγυρίζουν για τις ιστορικές στιγμές που ζούνε στο Montesilvano!

ΑΞΙΟΙ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΣ
ΑΞΙΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ«.