26/04/2024

«Πυγμάχος» και ο Diaz

Τα βήματα του Conor McGregor ακολουθεί ο Nate ο οποίος σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες έχει κινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να λάβει πυγμαχική άδεια από την Αθλητική Επιτροπή της Νεβάδα.


Το ρεπορτάζ του ESPN επιβεβαίωσε ο Bob Bannett, εκτελεστικός διευθυντής της NAC ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο MMA Fighting και γνωστοποίησε τα «θέλω» του Nate Diaz.

Ο Bannett επιβεβαίωσε ότι ο Nate πλήρωσε ήδη τις 50.000 δολάρια που ήταν το πρόστιμο του για τα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου με τα μπουκάλια πριν τη ρεβάνς στο UFC 202  με τον Conor McGregor. Πληρώνοντας το χρέος ο μαχητής από το κακόφημο Stockton ξεκίνησε τις διαδικασίες της πυγμαχικής άδειας και σύμφωνα με τον Bannett το αίτημα του Diaz θα γίνει δεκτό από την Επιτροπή.

Υπενθυμίζουμε πως και ο McGregor προσπάθησε να του εκδοθεί άδεια στην Πολιτεία της Νεβάδα, αλλά επειδή δεν έχει εξοφλήσει καμία από τις κυρώσεις του επιδόθηκαν, τελικά πήρε πυγμαχική άδεια στην Καλιφόρνια. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι το UFC και ο Dana White έχουν ήδη κάνει πρόταση 25 εκατομμυρίων δολαρίων τόσο στον Conor όσο και στον Mayweather για να πυγμαχήσουν, αλλά ο δεύτερος έριξε πανηγυρικό άκυρο στην προσφορά.

Όσον αφορά τον Nate Diaz και το μποξ του, αυτός είναι σπάρινγκ παρτενέρ του Andre Ward και θεωρείται ως ένας από τους πιο τίμιους πυγμάχους του κλουβιού…