23/04/2024

Πρώτος αντίπαλος για τον Β. Νανιτζανιάν ο Πρωταθλητής Πολωνίας

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πυγμαχίας Νέων, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στην Αττάλεια της Τουρκίας. Αναλυτικά το δελτίο:


Ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετέχει στη διοργάνωση είναι το μεγαλύτερο ταλέντο της ελληνικής πυγμαχίας στα βαρέα βάρη, ο Πρωταθλητής του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Νανιτζανιάν. Το βράδυ της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου ο αθλητής από τη Θεσσαλονίκη θα αντιμετωπίσει τον Πολωνό Πρωταθλητή Oskar Safrayan, για ένα εισιτήριο στους 8 της διοργάνωσης.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι της EUBC (Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας) στο YouTube. Μπορείτε να δείτε το link του καναλιού παρακάτω.

https://www.youtube.com/user/EUBCOfficialChannel

Ο «VanGun» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και είναι έτοιμος τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά για αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του. Στη γωνία του Πρωταθλητή Ελλάδος θα βρίσκεται, όπως πάντα, ο έμπειρος προπονητής Γιώργος Ελευθεριάδης.

*Για περισσότερες πληροφορίες και συνεχή ενημέρωση για ότι αφορά τον Πανελλήνιο Πρωταθλητή Βαγγέλη Νανιτζανιάν και τους αγώνες του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες του αθλητή σε Facebook και Instagram (@VanGunBox).