19/04/2024

Πρώτη θέση για την Παναχαϊκή

Την Δευτέρα έλαβε τέλος και επίσημα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ανδρών στην Ελευθερούπολη. Με τους «4 for U» να έχουν καταφέρει το στόχο τους και οι επιτυχίες τους για τετάρτη φορά να έχουν  φέρει την Παναχαϊκή στην πρώτη θέση ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ και ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΟ. Ποιοι είναι οι «4 for U»;

*ΜΠΕΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 81κιλα. Ύστερα από τρεις ισάριθμες νίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής.
*ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 91κιλα.  Με τέσσερις νίκες αναδείχθηκε πρωταθλητής.
‘*ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ 91 κιλα. Τρεις νίκες και μια ήττα στον τελικο.
*ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 64 κιλά. Αναδείχτηκε δεύτερος χάνοντας σε έναν πολύ όμορφο τελικό.

Από την πλευρά του ο Νίκος Πλέας  ο προπονητής της Παναχαϊκής τόνισε: «Όταν ξεκινήσαμε για το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε δηλώσει μου είχα πει ,» αυτοί οι αθλητές με έχουν μάθει να είμαι αισιόδοξος σε κάθε πρωτάθλημα, πραγματικά αυτά τα παλικάρια όλο αυτό το διάστημα μέσα από  προσπάθεια και πίστη …

Είχαν βάλει στόχο για το καλύτερο και δεν ήταν η πρώτη φορά , αυτό όμως που τους έκανε διαφορετικούς ήταν ο τίτλος τους «4 for U» είχα πει αυτοί ξέρουν τι σημαίνει αυτός ο τίτλος ήρθε η στιγμή να εξηγήσω τον τίτλο τους. Οι «4 for U» είναι αυτοί που με τον τρόπο τους και οι τέσσερις μου αφιέρωναν κάθε ημέρα την προετοιμασία τους με τον καλύτερο τους εαυτό χωρίς να μου λέμε ποτέ εγωιστικά «θέλω».

Οι «4 for U» θυμίζει παρά πολύ αυτό που λέγεται σε μια ομάδα, σε μια οικογένεια, σε μια ομάδα «όλοι για έναν και ένας για όλους » και το έκαναν ακόμη πιο πράξη οι ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ στον τελικό των 91 κιλών (απλά παρουσιάστηκαν για τυπική διαδικασία με τον ΓΟΥΡΖΕΛΑ να παραχωρεί την πρώτη θέση στο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ τρεις φορές πρωταθλητής Α κατ)

Και τέλος οι «4 for U» είναι αυτοί όπου χωρίς πολλά λόγια με σημαία τους την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ φωνάζουν «4 for U» ΠΑΝΑΧΑ 2008 ,2009,2012 και 2013 ΜΠΕΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΟΥΡΖΕΛΑΣ, ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ και μαζί τους και οι άλλοτε πρωταθλητές μας ΚΛΕΑΝΘΗΣ , ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ,ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ και ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ. Θέλω επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο Λίμπρο Ριζώτη  για την βοήθεια του».

Πηγή:http://www.patrasevents.gr

667448

667449