29/03/2024

Πρόεδρος της επιτροπής επαγγελματικής πυγμαχίας ο Σειρηνάκης!

Μπορεί ο κόσμος να έμαθε τον Δημήτρη Σειρηνάκη μέσα από τις παραγωγές ταινιών ερωτικού περιεχομένου, ωστόσο η σχέση του με την πυγμαχία είναι εξίσου παθιασμένη.


Ως πρώην πυγμάχος παραμένει κοντά στο αγαπημένο του άθλημα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει βοηθήσει οικονομικά τα τελευταία χρόνια το τμήμα του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, έχει βρεθεί πολλές φορές σε αγώνες πυγμαχίας ως απλός θεατής. Πλέον, θα το κάνει έχοντας επίσημο ρόλο αφού αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε από τον Κώστα Γαζή, πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, υπό της οποίας την «ομπρέλα» διεξάγονται όλα τα πρωταθλήματα.

Έτσι, ο Δημήτρης Σειρηνάκης θα έχει πλέον πολλαπλό ρόλο στην ελληνική πυγμαχία όντας μεταξύ άλλων πρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας, της Επιτροπής πρωταθλημάτων και κανονισμών αλλά και εκείνης των Δημοσίων Σχέσεων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, στα πλαίσια της πολιτικής της για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της Πυγμαχίας, ανακοινώνει τον ορισμό του επιχειρηματία και πρώην πυγμάχου κ. Σειρηνάκη Δημήτρη  ως α) Πρόεδρο της Επιτροπής Επαγγελματικής Πυγμαχίας, β) Πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλημάτων & Κανονισμών,  γ) Πρόεδρο της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και δ) Έφορο Εθνικών Ομάδων, ο οποίος σε συνεργασία με το Δ.Σ. και ειδικότερα με την Τεχνική Επιτροπή, αναλαμβάνει τα καθήκοντα για τον σχεδιασμό, την οργάνωση και τέλεση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, την υποστήριξη των Εθνικών Ομάδων, την αξιολόγηση και σύνθεση των Ελληνικών αποστολών στις Διεθνείς διοργανώσεις, την συγκρότηση της επαγγελματικής πυγμαχίας σε Πανελλήνιο και Διεθνές επίπεδο, καθώς και την εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας  στις Δημόσιες σχέσεις της.

«Με τη βεβαιότητα ότι θα ενεργήσετε ευσυνείδητα, ανιδιοτελώς και με βασικό κίνητρο την αγάπη σας για το άθλημα της Πυγμαχίας, το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλωσορίζει στη Διοικητική δομή της Ομοσπονδίας, σας εύχεται καλή επιτυχία και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προσφέρουμε πλήρη υποστήριξη και βοήθεια στο έργο σας», δήλωσε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π., κ. Γαζής.

«Είναι πραγματικά ιδιαίτερη τιμή για εμένα και σας ευχαριστώ που μου δίνετε τη δυνατότητα να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου σε ένα άθλημα που έχω υπηρετήσει , που αγαπώ και που μου έχει προσφέρει και αυτό τόσα πολλά», απάντησε ο κ. Σειρηνάκης.

πηγή: Sport24.gr