29/03/2024

Πρωταθλητής της Καλιφόρνια ο Στέλιος Παπαδόπουλος!

Πιστός στο ραντεβού του με τις νίκες παρέμεινε ο «Golden Boy» γράφοντας πριν από μερικά λεπτά το 6-0 της επαγγελματικής του καριέρας στις ΗΠΑ. 


Ο Έλληνας πυγμάχος επιβλήθηκε του Edgar Ivan Garcia με ομόφωνη απόφαση των κριτών και παρέμεινε αήττητος. Παράλληλα κατέκτησε και την πρώτη του ζώνη.

Πλέον, ο Στέλιος Παπαδόπουλος είναι κάτοχος του πολιτειακού τίτλου της Καλιφόρνια, βάζοντας έτσι το πρώτο δυνατό θεμέλιο στη συνέχεια της επαγγελματικής του καριέρας στην Αμερική.

Υπό τις οδηγίες του καταξιωμένου προπονητή Robert Sale ο Παπαδόπουλος έχει καταφέρει να ανεβάσει πολλά επίπεδα τις ικανότητές του γεγονός που έκανε «μπαμ» στα μάτια όλων όσων είδαν το παιχνίδι τίτλου με τον Ivan Garcia.

Και στους έξι γύρους η υπεροχή του «Golden Boy» ήταν καθολική με όμορφο μποξ και σωστή διαχείριση δυνάμεων όπως πρέπει να κάνει ένας επαγγελματίας πυγμάχος που ξέρει πώς να νικάει και να κυριαρχεί παράλληλα μέσα στο ρινγκ.

Το επόμενο ματς του Παπαδόπουλου σύμφωνα με πληροφορίες του Fightsports δεν πρόκειται να αργήσει να γίνει και ο Έλληνας μποξέρ είναι «διψασμένος» ήδη για την επόμενη πρόκληση!

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK