29/03/2024

Προς Ρωσία ο αγώνας Nurmagomedov vs Mayweather!

Νωρίτερα σας ενημερώσαμε για την μεγάλη πιθανότητα να κλείσει το παιχνίδι και λίγο αργότερα μας επιβεβαίωσε με νέες δηλώσεις του ο Khabib Nurmagomedov.


Συγκεκριμένα συναντήθηκε με τον Umar Kremlev που είναι γενικός γραμματέας στην ομοσπονδία πυγμαχίας της Ρωσίας και συζήτησαν για τις λεπτομέρειες της διεξαγωγής!

«Θέλουμε να γίνει στην Μόσχα ο αγώνας και στο θρυλικό  Luzhniki arena. Είναι σίγουροι πως μπορούμε να φέρουμε 100.000 κόσμο και να σπάσουμε ρεκόρ. Το σημαντικότερο, ο πατέρας μου θα είναι στην γωνία μου, μια και δεν χρειάζεται να του εξασφαλίσω βίζα. Το ερώτημα για τους φανς μου είναι: Πιστεύετε σε μένα ή νομίζετε πως θα με ρίξει νοκ άουτ στην πυγμαχία;». 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Сегодня состоялась встреча с генеральным секретарём Федерации бокса России @umar_kremlev Обсудили бой с Мэйвезером. Хотим, чтобы бой прошёл в Москве на легендарной арене Лужники.Уверены,что соберём 100 тыс зрителей,а также установим мировой рекорд по продаже платных трансляций. А,самое важное,в углу будет мой Отец, в Москву виза ведь не нужна. А так вопрос к моим болельщикам: вы в меня верите? Или тоже считаете, что он меня вырубит по боксу?😁 #толькоВперёд #победатолькоотВсевышнего

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) στις