20/04/2024

Πουντζουκίδης και Μουστάκης διαιτητές – κριτές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας

Ανακοίνωση

Στις 21/12/2014  ήμερα Κυριακή  πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας όλων των ηλικιών στο γήπεδο του Άρη με διοργανωτή τον Γηπεδούχο. Η προσέλευση του κόσμου αλλά και των θεατών ήταν ικανοποιητική.

Στο πρωτάθλημα αυτό προσκαλέστηκαν επίσημα να παραβρεθούν και  οι Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και Μουτσάκης Αναστάσιος του Αθλητικού Συλλόγου Άθλος Κιλκίς. Οι προαναφερόμενοι μετά από μια διετή παρακολούθηση μαθημάτων, εξάσκησης και μετά από εξετάσεις που δόθηκαν στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (Ε.Ο.Π.) υπό την αιγίδα της ΑΙΒΑ κατάφεραν να διακριθούν στον βαθμό του κριτή – διαιτητή στο επίσημο Ολυμπιακό άθλημα της Πυγμαχίας.Στους αγώνες αυτούς και κατά την διάρκεια αυτών πραγματοποιήθηκε επίσημα και η ανακήρυξη τους σε διαιτητές-κριτές πυγμαχίας μαζί με άλλους επιτυχόντες συναδέλφους τους .

Μετά το πέρας της απονομής  ο Πουντζουκίδης Κων/νος και Μουτσάκης Αναστάσιος  ευχαρίστησαν θερμά τον διοργανωτή για την πρόσκληση αλλά και τους αρμοδίους διαιτητές της Ε.Ο.Π. για την απονομή τους αυτή . Ευχήθηκαν να φανούν αντάξιοι στο σοβαρό καθήκον της κρίσης αγώνων Πυγμαχίας και δήλωσαν ότι η συνεχείς προσπάθεια και αναζήτηση της γνώσης οδηγούν στην βελτίωση όλων μας και κατ επέκταση των αθλημάτων που εκπροσωπούμε.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διαιτητή  Αλμασίδη Ηλία για την υποστήριξη και καθοδήγηση του σε όλη την διάρκεια της προσπάθειας μας αυτής.

diploma moustakis pountzoukidis