20/04/2024

Ποιο είναι το εμπόδιο για να γίνει η ματσάρα Lomachenko vs. Rigodeaux!

To Canelo Alvarez vs. Gennady Golovkin θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου και πλέον ένα από τα πιο περιζήτητα ματς στο επαγγελματικό μποξ είναι ο Lomachenko vs. Rigodeaux.

Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα έχουν μπει σε μία σειρά και το ματς αυτό βρίσκεται στο πρόγραμμα για να γίνει κάποια στιγμή στις αρχές του 2018.

Ο promotion του Vasyl Lomachenko, Bob Arum μίλησε στα μίντια και τόνισε ότι το μοναδικό εμπόδιο προκειμένου να συμβεί αυτό το σπουδαίο ματς είναι ο Rigodeaux να πάρει ένα πάρα πολύ καλό ποσό και θα το πάρει όπως είπε πολύπειρος διοργανωτής.

Από εκεί και πέρα ο Lomachenko έχει αρχίσει να δέχεται πιέσεις για να μοιραστεί το ρινγκ με κάποιον ισάξιο του αντίπαλο, κι όχι σαν τα τρία τελευταία του ματς που οι πυγμάχοι μαζί με τις γωνίες τους παραδίνονταν. Για τον δύο φορές ολυμπιονίκη πάντως σε σχετική ερώτηση που του έκαναν ένα ματς με τον «Rigo» θα’ χει την ίδια κατάληξη με τα προηγούμενα, όχι απλά για το αποτέλεσμα, όσο και για την… άνεση με την οποία πιστεύει ότι θα νικήσει (σ.σ. δείτε τι έκανε στο τελευταίο του ματς ο Lomachenko).

 

🇺🇦Украинский тореадор Vasiliy Lomachenko 🇺🇦⚔️🇵🇷Jason Sosa @LomachenkoVasiliy #LomachenkoSosa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wild Fighters / World Of Fight (@wildfighters) στις

 

🇺🇦@LomachenkoVasiliy Vasiliy Lomachenko 🇺🇦⚔️🇵🇷Roman Martinez #LomachenkoMartinez

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wild Fighters / World Of Fight (@wildfighters) στις

 

#Repost @cubanschool ・・・ @rigoelchacal305 👑 #ElChacal #Rigodeaux #CubanSchool #EscuelaCubana #CubanBoxing #TeamCuba 🇨🇺💯💪

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke Roufus Striking U (@dukeroufusstrikingu) στις

 

(El chacal) School is now in session👊🏼 #boxing#worldchampion#rigodeaux#donaire#worldclass#2016#cuba#philippines#boxingday#workout#motivation#fitnessmotivation#healthylife#healthyfood#healthychoices

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CANELO🇲🇽GGG🇰🇿ELCHACAL🇨🇺 (@boxingtalk) στις