26/04/2024

Πληρώνει 50.000 δολάρια για τα 180 γραμμάρια ο Broner!

Μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό και ληστεία κι ένα ένταλμα να πλανάται ο Adrien Broner τα έκανε… θάλασσα και στη χθεσινή ζύγιση. Σήμερα, ο Broner κοντράρεται με τον Ashley Theophane, αλλά δεν θα μπει στο ρινγκ σαν πρωταθλητής αφού η WBA του αφαίρεσε τον τίτλο του!

Ο εκκεντρικός Αμερικανός ζυγίστηκε παραπάνω στα κιλά του και η WBA αποφάσισε να του αφαιρέσει τον τίτλο. Ο Broner ήταν βαρύτερος κατά 180 γραμμάρια και είχε διορία δύο ώρες να φτάσει τα 140 pounds. Τελικά αποφάσισε να μην κατέβει στα κιλά του και με τη σύμφωνη γνώμη της ομάδας του Theophane o αγώνας θα γίνει σήμερα.

Παρ’όλα αυτά ο Broner θα χάσει 50.000 δολάρια από τη στάνταρ πληρωμή του μια και για το «ok» του team του Ashley θα πρέπει να καταβληθεί η προαναφερθείσα αποζημίωση. Τα πράγματα για τον Broner, πάντως, δεν πάνε καθόλου καλά ομολογουμένως καθώς και στην καθημερινότητα δεν μπορεί μπει σε μια σειρά, ενώ και οι σχέσεις του με τον Mayweather είναι σε άθλια κατάσταση και τώρα έφτασε να μην δείχνει σοβαρότητα ούτε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Δάσκαλε, εσύ ανεβάζεις το άθλημα γι’αυτό γέμισε τη σχολή σου!

Diaz: Ήθελαν McGregor – St.Pierre και τους το γ@@@@!

UFC 200: Ένα απαραίτητο… ξενύχτι για McGregor, Diaz, Aldo και Edgar!

Οικογένεια Eubank: Δεν πανηγυρίζουμε μέχρι να σηκωθεί ο Nick

xartis