20/04/2024

Πετρόπουλος, μάχη με Ουκρανό στο MTGP – KGP

Ο Κώστας Πετρόπουλος κάνει ποδαρικό στην επαγγελματική του καριέρα στο μποξ, καθώς έγινε γνωστός ο αντίπαλός του στο MTGP – KGP.


Ο Κώστας Πετρόπουλος θα είναι εκ των κεντρικών πρωταγωνιστών στις 2 Ιουνίου στο MTGP – KGP στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ. Ο πολύπειρος πυγμάχος με πάμπολους αγώνες και διακρίσεις στην ερασιτεχνική πυγμαχία θα παίξει ένα ματς «prestige», αφού είναι το μοναδικό επαγγελματικής πυγμαχίας στην κάρτα.

Αντίπαλος του Πετρόπουλου θα είναι ο Ουκρανός, Valentyn Zbrozhek με ρεκόρ 5-8-1 και 2 ΚΟ. Ο 30χρονος είναι no. 674/1.116 πράγμα που σημαίνει ότι ο Πετρόπουλος σε περίπτωση νίκης κάνει το πάτημά του για να σκαρφαλώσει στην κατάταξη.

Ο Ουκρανός παίκτης είναι έμπειρος, έχοντας συνολικά στην καριέρα του 72 γύρους. Οι φαν αναμένεται να παρακολουθήσουν ένα ματς με μεγάλο ενδιαφέρον και η αδρεναλίνη θα χτυπήσει κόκκινο. Η εκπρόσωπος του Πετρόπουλου, Μαρία Σεμερτζόγλου δήλωσε: «Η προετοιμασία του Κώστα Πετρόπουλου πήγε πολύ καλά. Η γωνία του και προπονητής του Νίκος Κρητικός, η ομάδα του και ο ίδιος είναι ευχαριστημένοι. Ο Πετρόπουλος είναι συγκεντρωμένος ώστε σιγά σιγά ν’ αρχίσει να ξεκλειδώνει τα skills του. Παράλληλα, η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε. Για πληροφορίες, Facebook: Konstantinos Petropoulos, Instagram: @kostaspboxing».

To παιχνίδι στο ΕΝΑΣΤΡΟΝ είναι προγραμματισμένο για τέσσερις γύρους των τριών λεπτών στην super middleweight κατηγορία.

Διαβάστε ακόμη:

Ντοκουμέντο: Έλληνας μποξέρ στο ίδιο βάθρο με τον Gennady Golovkin