25/04/2024

Περηφάνια για τον «χρυσό» Νανιτζανιάν

Σπουδαία εμφάνιση και χρυσό μετάλλιο για τον Νανιτζανιάν που συνεχίζει την πορεία του προς την κορυφή. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Πρόβα Πανευρωπαϊκού για τον Βαγγέλη Νανιτζανιάν στη Σερβία! Ο Έλληνας Πρωταθλητής ήταν καταιγιστικός στον τελικό της Κυριακής και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση του Πρωταθλητή Ουγγαρίας. Ο Νανιτζανιάν ολοκλήρωσε το φημισμένο Τουρνουά έχοντας 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και επάξια αναδείχθηκε «Best Fighter» μεταξύ των αθλητών από όλες τις χώρες που έλαβαν μέρος!

Στην προημιτελική φάση ο αθλητής του Γιώργου Ελευθεριάδη είχε ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του Καζακστανού, Rustem Bayeshev, δείχοντας πως πλέον είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος στο κορυφαίο επίπεδο! Ο «VanGun» βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας και είναι αήττητος στους 6 Διεθνείς αγώνες που έδωσε το τελευταίο διάστημα για λογαριασμό της Εθνικής μας Ομάδας. Αυτό ήταν το τρίτο κατά σειρά Χρυσό μετάλλιο που κατακτά το φετινό καλοκαίρι και ελπίζουμε η συνέχεια να είναι ανάλογη!

Δηλώσεις Βαγγέλης Νανιτζανιάν: Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για εμένα και την ομάδα μου. Φέτος ήρθα αποφασισμένος στο συγκεκριμένο Τουρνουά για να πάρω αυτό που αξίζω και που πέρσι μου το είχαν στερήσει! Η προσπάθεια που κάνουμε με τον προπονητή μου και την ομάδα μου όλο το τελευταίο διάστημα φάνηκε μέσα στο ρινγκ! Συνεχίζουμε δυνατά, γιατί τα καλύτερα έρχονται! Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με στηρίζουν, λαμβάνω πολλά μηνύματα υποστήριξης και χαίρομαι πολύ για αυτό. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους χορηγούς μου, FORCE1, Μέλι Χαλκιδικής ΓΕΩΡΓΑΚΑ, PAOK24, Top FITNESS Γυμναστήρια και JANNIS TOMTSIS Photography!»