20/04/2024

Περί τα 8,5 εκατ. δολάρια πρέπει να πληρώσει ο Canelo στους παλιούς του promoter

Η All – Star Boxing έχει να πάρει 8.5 εκατ. δολάρια από τον Canelo Alvarez όπως αποφάσισε το δικαστήριο χθες. Οι παλιοί εκπρόσωποι του Μεξικανού τον… κυνήγησαν νομικά καθότι θεώρησαν ότι καταπάτησε το συμβόλαιο που είχε μαζί τους για να κάνει αγώνες με την «Golden Boy Promotions».

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για τον πυγμάχο, αλλά όχι για τον De La Hoya ο οποίος μπορεί ελεύθερα πλέον να κανονίζει τα επόμενα παιχνίδια του Canelo μια και δεν τρέχει συμβόλαιο, σύμφωνα με τον δικαστή με την All – Star Boxing.

Ο ίδιος ο μποξέρ όμως πρέπει να πληρώσει αποζημίωση 8,5 εκατ. δολαρίων τους παλιούς του promoter για καταπάτηση συμβολαίου το οποίο όμως πια δεν ισχύει. Ο Canelo και οι δικηγόροι θα προσφύγουν κατά της συγκεκριμένης απόφασης με την «Golden Boy» πάντως να δηλώνει ευτυχισμένοι για τις εξελίξεις καθώς τώρα θα μπορεί να διαπραγματευτεί ευκολότερα με την πλευρά του «GGG».

Αξίζει να σημειωθεί πως με την All – Star Boxing έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας και ο δικός μας Στέλιος Παπαδόπουλος. Έχει κάνει ήδη το πρώτο του παιχνίδι με το promotion και η συνεργασία του θα συνεχιστεί για δύο ολόκληρα χρόνια.

Διαγωνισμός! κερδίστε την Metapure zero carb , την ναυαρχίδα της QNT στις πρωτεΐνες.