26/04/2024

Παύλος Τσαγκράκος: Με τραυματισμό στο χέρι έκανε τρία στα τρία και πήρε ξανά το πρωτάθλημα πυγμαχίας

Ένας από τους πιο ολοκληρωμένους πλέον πυγμάχους της χώρας κατέκτησε για άλλη μία φορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας στην κατηγορία των 75 κιλών.


Ο λογος για τον Παύλο Τσαγκράκο που έκανε το τρία στα τρία αποκαλύπτοντας μέσω της προσωπικής του σελίδας, πως στα δύο τελευταία παιχνίδια έπαιζε με τραυματισμό στο αριστερό χέρι, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να φτάσει στην κατάκτησει του τίτλου.

«Για ακόμη μια φορα πρωταθλητής Ελλαδος στην κατηγορία Elite 75kg. Πέτυχα τρεις νίκες απέναντι σε τρεις πολυ καλούς αθλητές και στους δύο είχα κάκωση στο σκαφοειδες του αριστερού χεριού.

Αρκετοί δε θα το ρίσκαραν να παίξουν με ένα χέρι αλλά, όταν έχεις βάλει κάτι στόχο και δουλεύεις σε αυτό, δεν σε σταματάει τίποτα και κανείς. Οι δικαιολογίες δεν χωράνε στην πυγμαχία. 

Ευχαριστώ την οικογένεια μου και τους φιλους και όλο τον κοσμο για την στήριξη. Τον Κωνσταντίνο Βετιμη, για τις ατέλειωτες ωρες προπονησης που μου εκανε. Μαζι το πετύχαμε αυτό ξανά. Επίσης τον Blazormall για τα τοπ ρούχα που μου δίνει Athenshoodboycott».