27/04/2024

Παραίτηση- σοκ του Καπερώνη απ’ την ΕΑΠ

Το ένα δυσάρεστο γεγονός μετά το άλλο διαδέχεται την ΕΑ Πατρών καθώς από τον πυγμαχικό σύλλογο παραιτήθηκε ο προπονητής Μάριος Καπερώνης! Να θυμίσουμε πως προσφάτως ο σύλλογος της Πάτρας δεν συμμετείχε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας. Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του κ. Καπερώνη προς την διοίκηση:

«Κύριε Πρόεδρε, βλέποντας ότι το πυγμαχικό τμήμα της ΕΑΠ. με τον τρόπο που θέλετε να το διαχειριστείτε και με τις μέχρι τώρα ενέργειες σας μου δίνετε εμπράκτως την «διαβεβαίωση» ότι θέλετε να το διαλύσετε.

Βλέποντας αυτά και με αρχή τη μη συμμετοχή μας στο πρόσφατο Πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας Ανδρών αλλά και με τις προσωπικές επιθέσεις στο πρόσωπο μου, που άλλον αποδέκτη έχουν, και όπως πολλές φορές αναφέρατε -όπως μου μετέφερε μέλος της διοίκησής σας, δηλαδή πως αν χρειαστεί θα κλείσετε και το τμήμα Πυγμαχίας προκειμένου να εκδικηθείτε συγκεκριμένους ανθρώπους.

Κατόπιν όλων αυτών, σας διαβεβαιώνω ότι το κύρος μου και η προσωπική μου ιστορία στον αθλητικό χώρο και στην ΕΑΠ, που είναι άλλωστε γνωστή σε όλους εκτός από εσάς, δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που κοιτούν, όχι την ομάδα του αύριο, αλλά το πως θα θάψουν το χτες.

Δεδομένου των εξελίξεων και προκειμένου να μην σταθώ εμπόδιο στην εξυπηρέτηση των σκοπών σας υποβάλλω την παραίτησή μου από προπονητής αυτού του ιστορικού τμήματος που τόσες δόξες έχει προσφέρει.

Σας ενημερώνω ότι φεύγοντας θα πάρω από το γυμναστήριο, τον διάδρομο του κουμπάρου μου και το ποδήλατο της γυναίκας μου και μια κορνίζα που έχει συναισθηματική αξία για μένα, τα υπόλοιπα που αγόρασα και έφτιαξα με προσωπικά μου χρήματα τα τελευταία 2 χρόνια σας τα αφήνω παρακαταθήκη».

ΠΗΓΗ: Patrasevents