20/04/2024

Παπαδόπουλος και Μπέλλος παίζουν επαγγελματική πυγμαχία στο ίδιο σόου!

Μία ιστορική στιγμή αναμένεται να γραφτεί στις 17 Ιουνίου για την ελληνική επαγγελματική πυγμαχία. 


Σημαντικότατες ειδήσεις περιείχε η αποκλειστική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γρηγόρης Μάλλιος προ ημερών στο Fightsports (σ.σ. διαβάστε τη συνέντευξη).

O έμπειρος Έλληνας προπονητής ανακοίνωσε πως στις 17 Ιουνίου ο Άρης Μπέλλος θα κάνει το επαγγελματικό του ντεμπούτο στην πυγμαχία επί αμερικανικού εδάφους. Στο ίδιο σόου μάλιστα θα παίξει και ο Στέλιος Παπαδόπουλος ο οποίος βρίσκεται ήδη στο 6-0 ενώ πρόσφατα κατέκτησε και τον πολιτειακό τίτλου της Καλιφόρνια στην κατηγορία του (σ.σ. διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ).

Για τον Μπέλλο η ομάδα του στάζει μέλι θεωρώντας τον ως έναν πολύ εξελίξιμο παίκτη με ταλέντο και ροπή προς το ΚΟ. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Έλληνας μαχητής πέρασε από μία σειρά σπάρινγκ και πήρε το εισιτήριο για το πρώτο του επαγγελματικό ματς.

Όσον αφορά την κοινή μάχη Στέλιου και Άρη την ίδια μέρα και στο ίδιο σόου είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς πόσο σημαντικό είναι για το ελληνικό μποξ να αγωνιστούν επαγγελματικά δύο συμπατριώτες μέσα στην πιο δύσκολη αγορά επαγγελματικής πυγμαχίας στον κόσμο.

 

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Ρωσίδα Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κρατούμενος πυγμάχος «μοιράζει ξάπλες» σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στην φυλακή (ΒΙΝΤΕΟ)

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK