26/04/2024

Πανικός στο σεμινάριο του Στέλιου Παπαδόπουλου στα Τρίκαλα

Χθες ολοκληρώθηκε το σούπερ σεμινάριο του Στέλιου Παπαδόπουλου που αφορούσε την επαγγελματική πυγμαχία στην πόλη των Τρικάλων με διοργανωτή τον Φώτη Γεωργόπουλου. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


«Το ευχαριστώ είναι λίγο…Σε όλο αυτό που ζήσαμε χθες. Νιώθω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου σε όλους εσάς δασκάλους, προπονητές, αθλητές. Ακόμη τους γονείς των αθλητών που ήρθαν να δούν κ να θαυμάσουν τα παιδιά τους.

Επίσης τους φίλους μου ,τους συναδέλφους μου που με στήριξαν σε όλο αυτό με την παρουσία τους, τα μηνύματα τους ,την οικογένεια μου.

Όλοι ήταν δίπλα μου σε ένα μεγάλο γεγονός. Τον Γρηγόρη Μάλλιο που μεσολάβησε να πραγματοποιηθεί το σεμινάριο.Τον δικός μας Τρικαλινο πρωταθλητή που μας τίμησε με την παρουσία του, τον Στέφανος Μπαγλατσάκο που ανήκει κ προπονείται στην ομάδα Mallios team. Τον δάσκαλο των δασκάλων που μας τίμησε με την παρουσία του Γιώργου Μάλλιου. 

Όσο για τον εισηγητή του σεμιναρίου δεν έχω λόγια πάρα μόνο ευλογημένος μπορεί κανείς να αισθάνεται δίπλα σ έναν τόσο μεγάλο πρωταθλητή.

Στέλιο έδωσες μεγάλη χαρά κ περηφάνια σε όλους μας, Να σε έχει ο Θεός πάντα καλά κ συνεχίζεις να μας κάνεις περήφανους. Διότι το ξέρεις πολύ καλά οι ήρωες πολεμούν σαν Ελληνες .

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην υπεύθυνη του ξενοδοχείου για την άψογη συνεργασία Ananti city resort Maria Alexandrou επίσης τα θεμέλια του σεμιναρίου:Τους χορηγούς μας. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ όλους σας καλές γιορτές. Καλή χρονιά. Με υγεία και αγάπη».