20/04/2024

Παναγιώτης Τσοχαταρίδης: Αναβλήθηκε το ντεμπούτο του στο Μεξικό

Η πανδημία έβαλε φρένο στο ντεμπούτο του Τσοχαταρίδη στο Μεξικό

Μετά από μακρά προετοιμασία στην Ελλάδα για το ντεμπούτο του στο Μεξικό, οι εξελίξεις με την πανδημία στέρησαν την αγωνιστική δράση στον Παναγιώτη Τσοχαταρίδη.

Ο Καβαλιώτης πυγμάχος ανακοίνωσε πως δεν θα αγωνιστεί τελικά, παρά την προσπάθεια του στην προετοιμασία και στο κόψιμο κιλών. Ο Τσοχαταρίδης από το 2019 προπονείται στην Αμερική, στρέφοντας το ενδιαφέρον του στην επαγγελματική πυγμαχία, προερχόμενος από σημαντικές επιτυχίες στο kickboxing. Ο νεαρός άσος ανέφερε σχετικά:

«Δυστυχώς άκυρος ο αγώνας μου στο Μεξικό, μετά από σκληρή προετοιμασία και κόψιμο κιλών. Eλπίζω να τελειώσει όλο αυτό και να επανέλθουμε όλοι γρήγορα».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δυστυχώς άκυρος ο αγώνας μου στο Μεξικό 🇲🇽, μετά από σκληρή προετοιμασία και κόψιμο κιλών… ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό και να επανέλθουμε όλοι γρήγορα… Fuck coronavirus 🖕🏽 . . . . . #boxing #boxingtraining #boxinglife #work #workhard #motivation #padswork #padstraining #preparation #training #sparing #sparingday #gym #gymnastic #ready #for #fight #soon #fuckcovid19 #fuckcorona

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Tsochataridis (@tsochas43) στις