25/04/2024

Παναγιώτης Ματσάγκος: Θέλω ρεβάνς με τον Χουσεΐνογλου δεν έχασα στο πρώτο ματς

Μετά την σπουδαία νίκη του στα Σκόπια ο Παναγιώτης Ματσάγκος βάζει πλώρη για νέες προκλήσεις, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. 


Ο αθλητής του Δημήτρη Πουρουτζόγλου μιλώντας στο Fightsports.gr αναφέρθηκε στην μάχη των Σκοπιών, τονίζοντας πως όλα πήγαν κατ’ ευχήν.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Στεφανόπουλο για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και μας δίνει ευκαιρίες να αγωνιστούμε στο εξωτερικό. Δόξα τον Θεό στον αγώνα πήγαν όλα καλά, χωρίς τραυματισμούς. Μου βγήκαν όσα δουλέψαμε με τον προπονητή μου, Δημήτρη Πουρουτζόγλου.

Είμαι ευχαριστημένος, είδαμε τα λάθη μας και βαδίζουμε σε καλό δρόμο», ανέφερε αρχικά ο Ματσάγκος που δεν αποκάλυψε τον επόμενο αγώνα του, ωστόσο κοιτάει τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών.

«Από εδώ και πέρα έχουμε αγώνες και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό πλέον και θα τους ανακοινώσουμε μόλις κλείσουν. Κυνηγάμε όσο πιο πολλά παιχνίδια μπορούμε.

Δεν λέω όχι σε αγώνα, παίζω με όλους στην lightweight και  super lightweight κατηγορία. Θέλω οπωσδήποτε ρεβάνς με τον Τζεμάλ Χουσεϊνογλου. Δεν έχασα στο πρώτο ματς. Ο κόσμος ήταν εκεί και ξέρει. Είναι πολύ καλός αθλητής και περιμένω την ρεβάνς».

Τέλος για την νέα σεζόν ο Ματσάγκος υποσχέθηκε σπουδαία πράγματα:

«Mε τον προπονητή μου και με την βοήθεια του Γιώργου Στεφανόπουλου ετοιμάζουμε σπουδαία πράγματα που θα τα μάθετε στην πορεία. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές μία υγιή αγωνιστική σεζόν».