25/04/2024

Παίζει Δεκέμβριο ο Canelo: Οι δύο πιθανοί και οι δύο «βόμβες»

Τον Δεκέμβριο είναι δεδομένο πως θα αγωνιστεί ξανά ο Canelo Alvarez ωστόσο δεν έχουν καταλήξει στον αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει ο Μεξικανός στο Λας Βέγκας. 


Ο πιο πιθανός αντίπαλος τούτη την στιγμή μοιάζει να είναι η «εύκολη λύση» που λέγεται David Lemieux. Είναι αυτός που παίρνει την «πρόκριση» μετά την νίκη του επί του Gary ‘Spike’ O’Sullivan. Από την άλλη βλέποντας το παιχνίδι του Lemieux με τον Billy Joe Saunders καταλαβαίνει κανείς πως αυτό δεν είναι δυνατό match up για τον Canelo.

Πιθανότατα η ομάδα του να ψάχνει έναν εύκολο αντίπαλο για να κλείσει η χρονιά θετικά. Ένας πιο επικίνδυνος παίκτης είναι ο Jermall Charlo. Πρόκειται για μέγιστο ρίσκο ο συγκεκριμένος παίκτης και η Golden Boy Promotion δεν πρόκειται να τον ρίξει στα…βαθιά άμεσα, μετά την τιτανομαχία με τον Golovkin. Πάντως ο Charlo έχει την interim ζώνη και είναι αναπόφευκτο να παίξουν κάποια στιγμή.

Οι δύο «βόμβες» που συγκεντρώνουν τις λιγότερες πιθανότητες είναι οι Golovkin και McGregor. Ο πρώτος μοιάζει το ιδανικό match up για τους πυγμαχικούς φανς ακόμα κι αν φτάσουν να παίξουν 10 φορές!

Όμως η ομάδα του Canelo δεν θέλει άμεσα το παιχνίδι, προτιμά να περιμένει έναν χρόνο, ώστε να χτιστεί ακόμα καλύτερα το ματς και βέβαια να έχει συν ένα χρόνο στην πλάτη του ο Καζάχος.

Για τον Ιρλανδο μοιάζει απίθανο σενάριο αλλά έχει πλεονεκτήματα. Το πρώτο είναι πως πρόκειται για αναμενόμενο περίπατο του Canelo που θα φέρει εύκολο χρήμα στις τσέπες του και το δεύτερο πλεονέκτημα είναι η «κάψα» του McGregor να παίξει μποξ διότι διαπίστωσε πως τα έσοδα σε σχέση με τις ζημιές που υπέστη στο ματς με τον Mayweather είναι μηδαμινές.