23/04/2024

Πέφτει από τα 75 στα 70 ο Golovkin για να παίξει με τον Mayweather

O Gennady Golovkin έχει μία μεγάλη επιθυμία…Να παίξει με τον Floyd Mayweather και προκειμένου να το πετύχει τον δελεάζει ακόμα και με κόψιμο βάρους φτάνοντας τα 69,8 από τα 75 κιλά που αγωνίζεται κανονικά. 


Ο Καζάχος αφού απέδειξε πως είναι καλύτερος στο παιχνίδι με τον Canelo Alvarez θα ήθελε στην συνέχεια να διαλύσει τον μύθο του αήττητου Mayweather σε συνδυασμό με τις τελευταίες προπονήσεις του Money που μπορεί να σημάνουν την επιστροφή του.

Αυτό θα είναι ένα παιχνίδι που θα φέρει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια δολάρια στην τσέπη του Mayweather οπότε ίσως δελεαστεί και μπει στο ρινγκ με τον GGG.

Βέβαια θα ρισκάρει σοβαρά το ρεκόρ του διότι αυτή την στιγμή φαίνεται πως ο Golovkin που βρίσκεται σε αγωνιστικό ρυθμό, είναι ένα κλικ παραπάνω από τον Αμερικανό σταρ, που μπορεί να κέρδισε τον McGregor αλλά έδειξε βαρύς και πολύ διαφορετικός από το 2015 όταν και ήταν στην ενεργό δράση.

Φυσικά η ρεβάνς Golovkin- Canelo μοιάζει πιο πιθανή όμως ο Καζάχος θα πιέσει με κάθε τρόπο για να παίξει με τον Mayweather.