27/04/2024

Πέντε πυγμάχοι που χτυπούν με ταχύτητα φωτός

Oι πιο γρήγοροι…

Η ταχύτητα και η ακρίβεια φέρνουν την δύναμη των χτυπημάτων στο έπακρο και αποδεικνύεται από το ποσοστό επιτυχίας των παρακάτω πυγμάχων. Κορυφαίος όλων ο Manny Pacquiao που έχτισε μία ολόκληρη καριέρα χάρη σε αυτή την ικανότητα του. Πάμε να δούμε την λίστα των speedy…πυγμαχων.

Manny Pacquiao

Πρωταθλητής σε οκτώ κατηγορίες στην καριέρα του ο Φιλιππινέζος ξεχώριζε για την ταχύτητα και την επιθετικότητα του. Ο Manny Pacquiao τα έπαιζε όλα για όλα, με δυνατό του χαρτί να είναι τα γρήγορα χτυπήματα του. Απόδειξη πως έχει κερδίσει στην καριέρα του τοπ αθλητές όπως οι Thurman, Broner, Margarito, Mosley, Cotto, De La Hoya.

Amir Khan

Μπορεί ο Βρετανός να έχει δεχτεί βαριά νοκ άουτ στην καριέρα του αλλά η τεχνική και η ταχύτητα του είναι από άλλο…πλανήτη. Ο Amir Khan είναι ένας από τους καλύτερους μαχητές εκεί έξω και δεν διστάζει να παίζει δύσκολα παιχνίδια ακόμα και σε πιο βαριές κατηγορίες που δεν ανήκει. 

Vasyl Lomachenko

Είναι δύσκολο να αποφασίσεις ποιο είναι το μεγαλύτερο προτέρημα του Ουκρανού γιατί έχει πολλά. Η ευφυΐα του για παράδειγμα είναι το ένα. Η γρήγορη σκέψη όμως και εκτέλεση είναι το άλλο, που τον βάζει σε αυτή την λίστα των πιο γρήγορων πυγμάχων. Ο Lomachenko είναι πρωταθλητής σε τρεις κατηγορίες. 

Ryan Garcia

Πολλοί τον αποκαλούν δημιούργημα των media. Το επαγγελματικό του ρεκόρ λέει 20 νίκες και μηδέν ήττες. Το χτίσιμο του Ryan Garcia έγινε και πλέον θα πέσει σε βαθιά νερά. Αυτό που κρατάμε είναι η απίστευτη ταχύτητα του.

Naoya Inoue 

Όταν μιλάμε για συναρπαστικούς πυγμάχους ο Ιάπωνας μας έρχεται στο νου. Είναι τεχνικός, γρήγορος και ένα πραγματικό τέρας, όπως είναι και το προσωνύμιο του. Ο Naoya Inoue είναι πρωταθλητής σε τρεις κατηγορίες και στα ελαφριά κιλά σκορπάει τον τρόμο.