29/03/2024

Πάνε Ιταλία Τζεμάλ, Ριτζάκης και Νικολόπουλος

Οι τρεις πυγμάχοι που συνεργάζονται με το ΣΕΠ θα αγωνιστούν στις 10 Μαρτίου στην Ιταλία. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδέσμου:


«Αναχωρούν για τη Ρώμη οι τρεις πυγμάχοι του ΣΕΠ Τζεμάλ Χουσεινογλου, Θοδωρής Ριτζάκης και Γρηγόρης Νικολόπουλος με τη συνοδεία των προπονητών τους Χαζαρίδη, Φιλιμιάνωφ, και Γάτση, Χασάπη αντίστοιχα. Και οι τρεις επαγγελματίες πυγμάχοι θα αγωνιστούν την Κυριακή 10 Μαρτίου  σε αναμετρήσεις 6Χ3. Αντίπαλος του Χουσεινογλου θα ειναι ο Μanuel Parrini, αντίπαλος του Ριτζάκη ο William Sestili και του Νικολόπουλου ο Michael Azzara. 

Κακοτυχία χτύπησε την αποστολή του ΣΕΠ για τη Σουηδία που ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστούν στις 16 Μάρτη ο Γιώργος Ντόκος του Κυριάκου Παρασίδη, ο Πάνος Καλαπόδης του Γ. Καριώτη και ο Παναγιώτης Ματσάγκος του Δημήτρη Πουρουτζόγλου, Από τους τρεις πυγμάχους που είχαν υπογράψει συμβόλαια θα αγωνιστεί τελικά στη Σουηδία μόνο ο Ματσάγκος,  γιατί ο Καλαπόδης νοσηλεύτηκε την περασμένη εβδομάδα με πνευμονία και ο αντίπαλος του  Ντόκου τραυματίστηκε χθες».