23/04/2024

Πάει μόνιμα για μποξ ο Τσοχαταρίδης στην Αμερική!

Ο νεαρός άσος βρέθηκε πριν από λίγους μήνες στο team του Θανάση Μιχαλούδη και μετά από μία επιτυχή καριέρα στο στυλ του kickboxing θα δοκιμαστεί στην πυγμαχία.


Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης αναχωρεί μόνιμα για την Αμερική το ερχόμενο Σάββατο. Ο Καβαλιώτης αθλητής λέει σχετικά:

«Μπορώ να πω ότι νιώθω τυχερός αλλά επίσης ότι οι κόποι μου μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς, με πάρα πολλές θυσίες, επιτέλους ανταμείβονται», τονίζει ο Τσοχαταρίδης που μιλάει για την τεράστια ευκαιρία που παίρνει, γεγονός σπάνιο για την ηλικία του(18 ετών).

«Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια ευκαιρία σίγουρα δεν χάνεται, ειδικά στην ηλικία μου. Και ευχαριστώ την ομάδα μου Phenomenal Boxing για αυτή την ευκαιρία της ζωής μου».

Ο Τσοχαταρίδης έχει πάρει ήδη μία πρώτη γεύση για το τι θα συναντήσει εκεί.

«Πριν τέσσερις μήνες είχα ξανά βρεθεί στην Αμερική για πρώτη φορά στο team Phenomenal Boxing του Θανάση Μιχαλουδη, για τρεις εβδομάδες όπου πέρασα πάρα πολλές δοκιμασίες για να μπορέσω να μπω στο team.

Είχα κάνει κάποια sparring στο Λος Άντζελες αλλά και στο Μεξικό και ιδού το αποτέλεσμα, αναχωρώ σε μερικές μέρες. Από δω και πέρα ο προπονητής μου θα είναι ο Θανάσης Μιχαλουδης και ο κόουτς C.Flores για την φυσική μου κατάσταση.

Ο κόουτς μου (Θ.Μιχαλουδης) έχει μια πολύ ισχυρή ομάδα από πίσω του, όπου οι επιτυχίες είναι δεδομένες. Για παράδειγμα να θυμηθούμε όλες οι επιτυχίες των συναθλητών: Αντρέας Kατζουρακης και Τριαντάφυλλος Μαβιδης».

Τέλος ο Τσοχαταρίδης δηλώνει έτοιμος να κάνει περήφανη την πατρίδα του και την Αμερική που τον επέλεξε.

«Την υγεία μου να έχω και η πορεία μου θα είναι μόνο ανοδική, έχοντας τους καλύτερους δίπλα μου (το team μου) και την καλύτερη ψυχολογική στήριξη για να κάνω την Ελλάδα αλλά και την Αμερική υπερήφανη που με διάλεξε.

Πριν κλείσουμε όμως αυτή την συνέντευξη, θέλω να σε ευχαριστήσω εσένα Κίμωνα αλλά και την ομάδα του Fightsports, που με στηρίζει από τα 13 μου χρόνια».