29/03/2024

Πάει για χρεωκοπία ο Floyd (;)

Αμερικανικά Μέσα μεταδίδουν πως ο μέχρι πρότινος πλουσιότερος αθλητής του πλανήτη με τη συνολική του περιουσία να ανέρχεται στα 800.000.000 δολάρια έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Γράφεται σήμερα πως τα σχεδόν 80.000.000 δολάρια που χαλάει το χρόνο έχουν φέρει τον Mayweather σε δεινή θέση. 


Ένα πολύ πολύ περίεργο ρεπορτάζ φιλοξενείται σήμερα από μεγάλη μερίδα Μέσων Ενημέρωσης των ΗΠΑ και αφορά τα «δύσκολα» οικονομικά του Floyd Mayweather. Ο επιχειρηματίας και πρώην πυγμάχος είχε πει προσφάτως πως η περιουσία του φτάνει τα 800.000.000 και πως συνεχίζει να βγάζει το χρόνο 40.000.000 δολάρια χωρίς να πυγμαχεί και μονάχα από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες.

Το ρεπορτάζ των εκάστοτε Μέσων επικαλούνται αναλύσεις ειδικών αλλά και κουβέντες ανθρώπων που βρίσκονται στο περιβάλλον του Mayweather και λένε πως ο αήττητος παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ βρίσκεται προς ολοταχώς για χρεωκοπία!

Αυτοί του περιβάλλοντος του Floyd γράφεται πως εκτιμούν ότι τα ακριβά «γούστα» του «Money» και της οικογένειάς του κοστίζουν περίπου 80.000.000 δολάρια και από τη στιγμή που ο πρώην μποξέρ βγάζει 40.000.000 το χρόνο πια δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να αρχίσει να… τρώει τα έτοιμα και σε βάθος χρόνου να μείνει χωρίς τίποτα.

Άλλωστε, τα ίδια Μέσα και οι πηγές τους αναφέρουν ότι αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος που ο Mayweather θέλει να παίξει με τον McGregor, για να εξοικονομήσει δηλαδή όσα περισσότερα μπορεί και να αποφύγει τη χρεωκοπία.

Όλα αυτά τα χρόνια πάντως ο Mayweather έχει δείξει προς τα έξω ότι ξέρει να διαχειρίζεται τα χρήματά του και αν μη τι άλλο εκτός από καλός πυγμάχος φανέρωσε και τις επιχειρηματικές του αρετές. Λέτε τελικά πίσω από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας να συμβαίνουν άλλα, πιο στενάχωρα ακόμη και για τον πλουσιότερο αθλητή στον κόσμο;

 

 

Στα Social Media γίνεται η μεγάλη… μάχη:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ INSTAGRAM

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ FIGHTSPORTS ΣΤΟ FACEBOOK

 

Διαβάστε επίσης στο Fightsports.gr:

 Ο μύθος του Έλληνα με τα καλύτερα λακτίσματα (ΒΙΝΤΕΟ)

12 χρόνια πριν ο Ζαμπίδης ισοπέδωσε τον «Headhunter»! (ΒΙΝΤΕΟ)

GSP vs. Conor McGregor θέλει η πλευρά του St.Pierre