19/04/2024

Ο Wilder ρίχνει την ευθύνη αλλού με απίθανα σενάρια

Tρελά σενάρια στο μυαλό του Wilder

Την ευθύνη για την βαριά ήττα από τον Tyson Fury ρίχνει σε άτομο της ομάδας του ο Deontay Wilder που μετάνιωσε ακόμα και για την στολή που φόρεσε κατά την είσοδο του, αφού θεώρησε πως τον βάρυνε και τον κούρασε!

Ο Αμερικανός δεν πήρε καθόλου καλά την ήττα, που ήρθε στον έβδομο γύρο μετά την πετσέτα που πέταξε ο βοηθός προπονητή , Mark Breland. Σύμφωνα με τον Wilder ο Breland επηρεάστηκε από τον Anthony Dirrell για να το κάνει. Ο Dirrell είναι αθλητής του προπονητή του Fury, SugarHill Steward.

«Ξέρω πως να κινούμαι μέσα στο ρινγκ. Παρόλα αυτά τα πόδια μου ήταν βαριά. Ποτέ δεν ένιωσα εκτός παιχνιδιού. Ο Breland πέταξε την πετσέτα ενώ ο Jay(Deas προπονητής του Wilder) του έλεγε να μην το κάνει.

Ήταν σκληρό και με κάνει να σκέφτομαι διάφορα. Να βάζω αρνητικές σκέψεις και θεωρίες συνωμοσίας στο μυαλό μου. Επηρεάστηκε από αντίπαλο μέλος. Ήταν από πίσω του και του φώναζε να πετάξει πετσέτα. Όταν γυρίσω από την Αφρική θα πάρω σημαντικές αποφάσεις», τονίζει ο Wilder που πάντως στον έβδομο γύρο δεν πατούσε καλά.