25/04/2024

Ο Sargis Petrosyan στους Α.Σ Μαχητές Περάμου

O προπονητής- αθλητής του Golden Gloves Sargis Petrosyan , βρέθηκε στους Α.Σ Μαχητές Περάμου για την συμφωνία συνεργασίας των δύο συλλόγων. Αναλυτικά το δελτίο:


Με μια επίσκεψη τιμής στον κ.Σωκράτη Καραίτη,τον επικεφαλή προπονητή του Α.Σ Μαχητές Περάμου και με βαριά ιστορία στο χώρο του kick boxing,ευελπιστώ στο ξεκίνημα συνεργασίας μεταξύ των συλλόγων μας.

Ο κ.Καραίτης εχει να μεταδώσει πολλά και σημαντικά,σε εμάς τη νέα γενιά προπονητών,την πολύτιμη εμπειρία του και πανω απ’όλα τη στάση ζωής που εχει για τον αθλητισμό.

Ευχαριστώ τον δάσκαλο για το χρόνο του και τη φιλοξενία στο χώρο του,η γνωριμία μας ειναι τιμή μου.Ειχα επισης την ευκαιρία να γνωριστώ στην σχολη που επισκέφτηκα,τον αθλητή με τις δεκάδες διακρίσεις και παγκόσμιους τίτλους, Γιαννη Σοφοκλέους,ο οποίος με πολυ φιλικό τροπο,δέχτηκε να κανουμε κοινή προπονηση και sparring,την πεμπτη 9 Ιουνίου.

Ήταν χαρά για μενα και η συνάντηση με εναν παλιό μου γνώριμο,τον Μηναίο ,προπονητή του Α.Σ Μαχητές Δράμας ,ο οποίος βρισκόταν εκει με την σχολη του για κοινή προπονηση και sparring.